» Vad ska man säga...?

Ush o fy o blä! Matchen idag gick inte så bra för mig... Blev trött efter typ 5 minuter och sedan var jag tvungen till att byta igen. Menmen, det blir nya tag på söndag!
Har börjat plocka fram lite inför Japan, ska packa på lördag också men ska på fest med mina fina vänner på kvällen, så får plocka fram lite nu. Har inte blivit så mycket, hahaha, bara underkläder och sovkläder.

arkiv bild från i höstas
 

» Game Day


Är på väg ut till hallen nu för att möta Heid i damjuniorerna. Idag ska det inte bli något rött kort, pepparpepparpeppar!!

» Typical Me....!

Sitter på lektionen och vi har precis kollat på Volvos nya reklam där Zlatan är med, skön lektion!
På lunchrasten var jag och Freddie i stan och kollade på jeans och vi båda kom tillbaka med en likadan tröja... Hahaha. En klasskompis hade lite kaffe kvar så fick smaka lite, typiskt mig så spillde jag kaffe över mig... Fick på mina jeans och på min tröja, så nu har jag en ljusbrun fläck på min rosa tröja.... Inte det finaste kanske!


» Massa spännande saker!

Vilken vecka det har varit!
Lite snabbt om vad som hänt, i tisdags var det skola som vanligt och sen träning. Träffade mina fina gamla lagkompisar på Lundbystrand så det var riktigt roligt! Pluggade väldigt mycket i tisdags då jag har mycket nu innan lovet.
Igår var det kort skoldag. När jag kom hem tog jag ett mellanmål och sedan pluggade jag lite. Hade match i division 3 på kvällen. Ojojoj vad bra det gick... Eller inte! Fick spela i ca 6 minuter och sedan fick jag rött kort. Mitt första röda kort!! Kan fortfarande inte fatta det....

Aja, idag är det skola igen och ikväll är det match med damjuniorerna. Börjar tyvärr bli lite förkyld nu... Först var det bara lite tätt i näsan men nu är jag snorig... Lite jobbigt med tanke på att vi åker om 1 vecka! Om en vecka är vi nog i Paris tror jag och stressar vidare till planet mot Tokyo!!! SÅ i helgen blir det packa packa packa!

 

» PAAYDAAAY!

Åh, fick min lön i fredags utan att jag tänkte på det. Hade helt glömt av att jag skulle få den, så nu är jag GLAAAAD!
 

» Dålig start

Sitter på bussen och är på väg till skolan. Missade precis bussen så fick småspringa till klara för att ta 25:an. Så nu är jag på väg och är lite stressad, missar aldrig bussen!
Aja, lång dag idag, slutar 16:40 och direkt efter skolan drar jag till gymmet. Nu ska jag ta tag i träningen och efter lovet ska jag ta tag i maten också!
Hoppas ni får en bra måndag!



» New in

Den ser lite gulaktig ut, men den är svart och vit
En tröja som jag fick av mamma, en top från Femme Design - den ser annorlunda ut när man har på sig den, puder, foundation och två sminkborstar.

» Mys söndag

Jag vet inte riktigt vad jag gör.... Halvligger i pappas säng och kollar på EM finalen samt redigerar lite bilder på de jag köpte igår. Åt precis middag, det blev homemade hamburgare, riktigt gott!
Matchen idag gick bra! Spelade dock på helt fel position men det gick bra ändå. Det var spännande i slutet och vi vann med 1 då vi fick straff i sista sekunden, haha, tur!
Sjukt snygg och seriös bild asså!

» 26 JANUARI

God morgon på er! Sitter framför datorn med musik i högtalarna, te bredvid mig och ska snart påbörja pluggandet. Som jag nämnde igår så ska jag spela match idag med division 3 och jag hade världens konstigaste dröm - jag hade glömt hur man knöt skorna! Bara lite konstigt... TAGGA iallafall!!
Hoppas att ni får en fortsatt bra söndag!

En bild från i somras, vill ha sommar snart!

» Things we Lost in the Fire

Har precis kollat sista avsnittet av Det största äventyret. Det var faktiskt roligt! Ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon är det en stor dag för mig - ska få spela i division 3!! Har bara fått spela sammanlagt 10 minuter som max där. Annars har det bara blivit division 5 samt damjuniorerna.
Imorgon ska jag även plugga, svenska och psykologi. Vill verkligen inte, men har väll inget riktigt val... Tänkte även ta kort på de jag köpte idag, blev riktigt nöjd med allting!

Denna låt går hela tiden i reply i mina hörlurar, ÄLSKAR DEN!

» De senaste dagarna

Ush vilken usel bloggning det har varit denna vecka! Men det får jag ändra på till nästa vecka. Tack till alla fina som fortsätter att kika in här när jag inte bloggar!
Igår var det fredag, började sent samt slutade sent. Köpte lite godis och åkte hem till min underbara mormor för att äta våfflor och hälsa på henne lite. Gud vad goda våfflorna blev super goda, mådde dock illa efter, hahaha. På kvällen träffade jag mina fina vänner för att kolla på TVD. Har nog inte skrattat och gråtits så till ett och samma avsnitt, herregud vad bra det var!
Idag har det verkligen varit fullt ös medvetslös! Var på Backaplan med mamma på förmiddagen, kom hem med massa roligt! Åkte hem snabbt och åt ännu mer våfflor till lunch och sedan stressade vi ut till hallen för att kolla när vi mötte de som låg etta i serien. Sjukt rolig och bra match!

» 23 januari

Godmorgon!
Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var verkligen inte på bra humör, kände lite "f*ck this s*it", gick upp 7 och blev klar typ 20 över, just saying ;) Slutade skolan runt 11 men satt kvar med två tjejer och skrev klart en inlämning som skulle vara klar igår. Vi blev klara och vi blev väldigt nöjda!
Efter skolan hade jag massage tid, senare än jag trodde dock, så gick runt i stan i typ 2 timmar och bara gick. Lite segt, hahaha. Gjorde sjukt ont under massagen, ville bara skrika och gråta, men nu känns det bra!
Idag är det träning igen, har fått ont i halsen igen så ska ta det lite lugnt. Slutar dock sent idag, 14:40, hahahha, det tycker jag är sent!

 

» Trök dag

Good morning! Ska precis börja engelska lektionen just nu. Ska börja med engelsk litteratur. Började med ekonomi imorse, så det var väääldigt svårt att gå upp, även om jag gick upp lite senare än vanligt så hade jag mer tid över. det känns som att jag gömt något, hoppas inte det. Ikväll blir det träning, ska förmodligen prata med min tränare om en sak.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag, puss!


» Dagens Outfit

 

» Monday Mornin'

Tjenare alla fina! Sitter i skolan just nu. Började 9:40 och kommer sluta 16:40. SUUPER lång dag! Sån tur är har jag med mig lite mellanmål som jag skall äta innan min träning. Idag är det ny vecka och från och med nu tänker jag vara nyttigare! Äta mindre onyttigt, äta mindre bröd and so on. Gymträning ikväll, taggad faktiskt!
 

» New in From JC's sale

Hittade detta på JC's rea. En grå stickad tröja samt två lose-linnen.

» Allmänt sur idag

Vilken dag! Har tagit det väldigt lugnt. Städat i mitt rum, dammsugit övervåningen, hängt tvätt och lagat lite mat. Nu sitter jag iallafall och kollar på handboll. Är lite allmänt sur på både mig själv samt min dator. Så himla dålig! Vill bara slänga den i väggen... Köpte den för drygt ett år sedan och har behövt reboota den typ 3 gånger redan. Funderar på att göra det smart igen för den är så himla seg.
Hoppas att jag fixar det, annars blir jag ännu surare på den!
Hoppas att ni haft en bra dag, puss!
 

» ATM


Här ska det städas! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag! As usual ;)

» Sängen mys


sitter i sängen och kollator lite TVD avsnitt. har haft det super mysigt idag! ska träffa dem imorgon igen.


» Lördags morgon

Godmorgon/goddag! Sitter och väntar på bussen för att åka in till stan för att träffa härliga Erster, Nelly och Madde. Vi ska snacka lite, kolla runt och äta gott. Ska bli roligt att träffa dem igen!
Igårkväll hade jag filmkväll som vanligt med Cissi och Vickis. Hade super mysigt! Skrattade mycket, målade lite.... hahaha! Kollade på 12 years a slave. Så himla bra film!! Den var baserad på en sann berättelse, fick tårar i ögonen, rös så himla mycket! Om ni inte redan sett den, kolla på den! Men varnar er för känsliga bilder!

» Nämen tja!

hej, sitter i skolan just nu. Vet att jag inte bloggat på sjuuuukt länge, men har bara inte pallat göra det, hahaha.
Har varit som vanligt, skolan, träna, plugga, äta och sova. Idag är det fredag igen och snart helg! Ska träffa mina två fina kompisar ikväll. Min bror fyllde även 19 igår, helt sinnessjukt!! 19 år!!
Hoppas ni haft det bra i veckan, bloggar mer senare, puss!

arkivbild

» Too tired for this!

Yes! Nu är det snö ute igen... Själv tycker jag att den är lite sen, skulle kommit innan jul.
Aja, är på väg till skolan bu, min första lektion blev inställd så jag börjar 11:25. Underbart!!! Sov verkligen ut imorse. Mina två lektioner idag är engelska och sedan idrott, lat som jag är så har jag redan bytt om till idrotten, så tog bara på mig ett par jeans och en tjocktröja över.

» School

Shit vad kallt det har blivit ute! Det var -7,4 när jag gick hemifrån.
Bloggade inte igår för att blogg.se inte funkade för mig. Och appen funkade inte heller...
Aja, sitter i skolan just nu, började för typ 20 minuter sedan. Slutar 16:45, LÅÅÅÅNG dag! Kommer ju dö! Har gymträning ikväll också så åker direkt till träningen.

 

» Bengan Boys!

Har varit i Halmstad med pappa idag och kollat på massa rolig handboll! Bengan Boys spelade idag, så himla roligt att se dem spela.
Alla bara stod och applåderade för Bengan när det var ca 3 minuter kvar. Så mäktigt! Så sjukt coolt!


» I'm back!

Ja, är på jobbet just nu och slutar om en dryg timma. Efter skolan följde Karin med mig till nagelsalongen där jag skulle ta bort mina lösnaglar. Känns väldigt skönt och ovant utan dem, hehehe.
Inatt kom ju PLL ut, som vi har väntat! I månader!! Så efter middagen ska jag sätta mig i sängen och kolla på min datorskärm, lite lyx måste det ju vara ;)

Pretty little liars


» Back to Reality


Back to reality... Japp, då var det skola igen... Sitter med Karin som jag saknat så och snackar lite. Väldigt roligt att träffa vissa igen.
Sluter runt 12 idag så ska jobba efter skolan igen. Sista timmarna idag. 

» Broken...



Japp... det hände! Idag på träningen åkte en nagel av samt två gick sönder.... Men sån tur är ska jag ta bort dem imorgon efter skolan men innan jobbet. Har kort dag imorgon så ska jobba på eftermiddagen.

På tal om träningen idag så har det nog aldrig gått så bra för mig på ett bra tag! Vetef*n vad som hände, men det var något bra! ;) Hoppas bara att det håller i sig...
Men nu ska jag lägga mig i min underbara, nybäddade säng och tagga inför PLL som kommer imorgon!!!!!!!! 

P E A C E !


» Alexander Skarsgård ♡

Asså man måste ju bara älska Skarsgård familjen! Alexander Skargård är så himla rolig i vissa intervjuer, här är två intervjuer som jag tycker är roliga, den första är roligast, hihihi. 

» Sista dagen på lovet!

Godmorgon! Just nu är jag på jobbet och idag är väldigt många här, så jag tror att det kommer ännu mer snart. Imorse när jag vaknade så gick det inte att gå upp! Mamma väckte mig väll runt kvart över 6 halv 7 men jag somnade tydligen om igen till klockan var 10 i 7. Men nu står jag här på jobbet och kommer inte vara hemma innan halv 9 ikväll.

Som jag nämnde igår så drar träningen igång ikväll igen och jag var väldigt taggad igår faktiskt. Nu är jag mest trött... Hahaha.... Hoppas att ni får en lugn och skön tisdag till alla er som inte jobbar eller går i skolan idag, puss!

True

 

» Bla blaa blaaa

TJAA! Sitter här och lyssnar på lite musik och chattar med sköna människor. Imorgon är det back to work! Träningen drar igång imorgon igen och jag har faktiskt tränat under lovet.
Iallafall, har haft super mysigt hos Madde, idag kollade vi bara på film och satt i soffan, så tyvärr känns det som att jag har väldigt mycket energi nu, haha.


» Seg dag

Kan väll inte säga god morgon,en tjena! Vaknade vid 11 tiden och åt frukost vid halv 1. Hahaha, nu sitter vi iallafall och kollar på film. Som ni kanske såg så varade vi i Maddes bubbelpool igår kväll, herregud vad skönt det var!
Hade ju med mig kameran så det kommer nog upp några roliga bilder, hehehe.



» Shit vad mys!

 

» Fult ös medvetslös!






» BB cream från Maybelline

Så himla surt! Jag kan verkligen inte hitta min BB cream som jag köpte efter jul. Har bara använt den en gång och nu hittar jag den ingenstans! Hade den på nyår och nu kan jag inte hitta den.. Det känns ju inte som att den skulle blivit stulen eftersom jag hade dricka i min väska... Har letat i överallt där den kan ligga och jag har inte glömt den hos Freddie... Aja, får väll köpa en ny för tycker faktiskt att den var bra!
 

» Härlig söndagsmorgon

God morgon alla underbara!
Imorse väcktes jag vid halv 10 och det gick verkligen inte att komma upp, hahaha. Åt precis frulle och ska snart hjälpa mamma med lite tvätt innan vi ska baka bröd. Vid ett tiden så är det handboll och efter det ska jag gymma med Madde och Nelly som jag nämnde igår. Är as taggad faktiskt! Vet inte om vi går i stan lite, men vi ska ju till Madde ikväll så det spelar ju ingen roll.

Tack alla fina som kollade in min blogg igår! Fick verkligen rekordläsare samt sidvisningar! Och tack till alla som kollat in idag också, puss på er!

Bild från i somras, tagen av Emma

» Highest level of cuteness!

Jag smälter! Jag tror att jag helt seriöst dör när jag ser dessa bilder! VILL HA EN!!

» Det största äventyret!

Sitter i källaren och kollar på Det största äventyret. Åt nyss middag, det blev någon gryta med kalkon och makaroner. Väldigt god faktiskt!
Idag har jag inte gjort någonting alls! Kollat på tv och suttit framför datorn. Riktigt skönt att bara kunna ta det lugnt och inte göra någonting.
Imorgon däremot ska jag gymma med Madde och Nelly innan vi kollar lite i stan. På kvällen ska vi sova hos Madde, ska bli riktigt mysigt! Jag tar med mig kameran, så bilder kommer förmodligen upp på måndag ;)

 

» Nyårslöften

Detta är några av mina nyårslöften, har ni några bra och roliga nyårslöften?

» Same Love

Mitt internet har varit kaos hela morgonen, så har typ inte kunnat göra någonting... Det lade av precis när jag skulle publicera ett inlägg och nu hittar jag det inte... Menmen, idag ska jag inte göra någonting, ta det allmänt lugnt, kolla reprisen av Fångarna på fortet och sedan ska jag kolla på handbollen. Kommer även lägga upp några av mina nyårslöften under dagen och kanske lägga upp mer bilder från 2013, hoppas ni får en härlig lördag, puss! 
Älskar denna låt! Får tillochmed tårar ibland när jag lyssnar på den!

» Seg kväll...

Snacka om en seg kväll... Har inte gjort någonting ikväll. Stressade hem efter jobbet för att kolla på handbollen som började 16:30, missade hela första halvlek men kollade på andra. Passade på att redigera lite bilder från 2013 också ;)
Annars har jag inte gjort någonting, tagit det lugnt och kollat på film. Hade tänkt att kolla på en skräckis och det finns en som jag verkligen vill se, men kommer inte ihåg vad den heter, så störande!
Köpte en BB cream för en vecka sedan och kunde inte hitta den imorse när jag skulle använda den... Hittade den inte nu heller när jag städade, så får väll hoppas på att jag råkat glömma den hos Freddie i tisdags.... Lite surt om den är borta då jag bara använt den en gång....

 


» Bästa tiden på dagen!



FIIIIKA!! Det blev frukt över så gjorde en god och nyttig fruktsallad!

» Årsresué 2013 - del 1!

Detta är bara några av massa bilder som jag tagit under 2013! Så mer kommer!
Drog till Italien med ett härligt gäng vecka 7! Dock kunde inte mamma och pappa följa med..
Åkte till Kroatien med några tjejer från gamla laget på träningsläger.
Köpte ett nytt objektiv som jag senare sålde.
Köpte även ett par Nike Free samt en as snygg bikini som jag fortfarande älskar!
Innan sommarlovet hade vi en liten avslutning i Slottskogen med teknikklassen.

» Första fredagen 2014

Men tja! Kom till jobbet för snart en timma sedan men det har varit något fel på datorn... Jag jobbar i en reception på min mammas jobb och den mobiltelefonen som jag använder är så weird... Igår när jag kom till jobbet var den helt urladdad, även om jag i måndags hade laddat den hela dagen och den hade typ 98% när jag gick härifrån... Så då fick jag ladda den hela dagen igår också och nu såg jag att den hade 2% kvar....

Igår fixade jag lite med alla mina bilder medan jag och pappa kollade på ishockeyn, sedan tränade vi även lite. Asgött att slippa träna idag! Hahaha, vad lat jag låter... Men drar till gymmet imorgon kanske, får förhoppningsvis med mig Madde och Nelly om de hinner komma hem :P
Hann redigera några bilder också, så de kommer upp under dagen, så stay tuned ;)

Arkivbild

» Dagens Outfit



Tröja - Lindex | Byxor - kommer jag inte ihåg :P | Skor - lager157

» Big Days!




» 2 J A N U A R I

God morgon alla fina! Är på jobbet och ska snart till Netto för att köpa mjölk och lite frukt. Idag är det väldigt många mer som är än om man har jämfört med de andra dagarna.
Satt i sängen hela dagen igår och bara tog det lugnt, kollade på en film och sen lite avsnitt från Friends. Tände lite ljus och åt godis, shit vad sött det var alltså! Sött, lite hårt och gott. Hahaha. Kunde dock inte somna igår även om jag var dö trött så imorse var det jobbigt att vakna.
Ikväll ska jag lägga mig så himla tidigt och försöka somna direkt, hoppas att det går.

Bjuder på bild från i våras. 

» Helt amazing!

Hade en helt fantastisk kväll igår med mycket sköna människor, skön musik och massa skratt! Har inte haft så roligt på länge! Tack till alla er som va med!


Nu sitter iallafall hela familjen nere i soffan och kollar på Djungelboken. Sov hos Freddie i matt och kom hem för cirka en timma sen då mamma hade gjort jättegod frulle.
Idag kommer bli sån slappardag och imorgon blir det jobba...
Hoppas ni hade en helt nyårsafton!