» Gymmet - here I come!

Sitter just nu på bussen och är på väg mot gymmet! Ska bli riktigt skönt att träna av mig all mat efter helgen, hehe.

Men snart är jag framme, peace, bloggar mer efter träningen.


» Då var det snart måndag igen...

God morgon söndag!
Har precis ätit frukost, det blev två ägg, lite ananas och två kiwis, drack ett stort glas kaffe till det. Tog även lite Turkisk yoghurt till, riktigt gott!

Tänkte dra till gymmet senare idag för att träna, kanske kolla på fotbollsmatchen medans jag är på någon maskin med tv? Det är alltid mycket lättare då, det känns som att tiden går snabbare när man kollar på något liksom?

Ikväll ska jag till Gabbe och äta middag, vet inte riktigt vilken tid, men ska smsa henne :)

Men nu ska jag plocka undan efter frukosten, hörs senare :)

 

» Världens godaste middag!

Detta har varit min bästa kväll i matväg.. Hahahaha! Gjorde sjukt god hemma gjord pizza och sedan gjorde jag nog världens godaste rödavinbärspaj! Så himla god blev den!

Men nu ska jag lägga mig,ganska trött faktiskt, godnatt!

 
 

» Wow, något man inte trodde skulle hända!

Åhus beach-handboll är på tv:n! På TV:4 sport! Väldigt coolt om ni frågar mig! Själv var jag på den cupen på 2008 men mitt underbara lag, men jag skulle ALDRIG kunna tänka mig att det skulle sändas på TV... Jag tycker att det är väldigt coolt i alla fall.


 

Ja, just nu sitter jag som sagt och kollar på beach-handbollen, det är två finaler kvar.
Idag har jag legat ute och gjort lite plankan och vid tre tiden cyklade jag och Gabbe in till stan för jag skulle köpa ett till linne, köpte även två t-sshirts. Tänkte snart börja med middagen, nämligen hemmagjort pizza, funderar på att göra en rödavinbärspaj och ta lite vaniljglass till?

Men nu ska jag fortsätta kolla, bloggar senare igen, puss!


» Tränar mesans jag steker!

Yes! Rubrik säger ganska mycket av vad jag gör just nu. Ligger ute på gräsmattan i bikini, lyssnar på musik och gör lite plankan. Har det allmänt gött!

Igår kväll gjorde jag inte så mycket, åt middag, satt framför pappas dator och kollade på Hart of Dixie medan jag åt lite kiwi och glass, poppade även popcorn som blev mycket lyckat!!

Vet inte riktigt dagens planer, men ikväll tänkte jag ut och cykla lite innan jag gör hemmagjord pizza. Tänkte hitta någon bra film också.

Men nä, nu ska jag återgå till plankan, bloggar mer senare, puss!


» 10 000 timmar av....

... plankan! Jag läste en mycket inspirerande blogg igår! Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men kvinnan som driver bloggen tänker göra 10 000 timmar av plankan! har funderat lite på det och jag tänker också börja med det! Så jag tänker börja imorgon, hehe. Jag vet att man inte ska säga "jag börjar imorgon" men nu lovar jag mig själv att jag verkligen ska börja med detta! Tänker även notera vilka dagar jag gör plankan och hur många minuter det blir då. lite roligt att se hur många dagar det kommer ta.

Verkar detta vara som en bra idé, vad tycker ni? :)

Training  | via TumblrInstagram  The plank – correct & incorrect « fridaspeach


» Fredagen är kommen!

Ja god morgon fredag! Hela Sverige har nog väntat på dig, eller? Jag har iallafall det!

Idag lämnade jag huset väldigt sent, så jag skulle inte hinna med den tidiga färjan, så då bestämde jag mig för att cykla lite saktare så att jag inte skulle bli så varm, vilket funkade, dock tog det cirka 25 minuter att cykla hit och igår tog det runt 20 minuter, inte lika stor skillnad som jag trodde att det skulle bli.

Dagens jobb planer är att fokusera på dessa samtal som jag ska ringa. Jag har räknar ut att jag ska ha klarat 64 samtal per vecka och jag har gjort runt 45.... panik? Men jag har ju två veckor kvar, så det är bara att ringa mer då.

Kvällens planer är att äta goda grillade rester från i onsdags, äta glass och kolla på någon bra film. Tyvärr måste jag städa rummet lite snabbt. 
I helgen ska jag bara ta det lugnt och träna lite, ojj... det lät inte så bra, men jag ska sola, läsa, ligga ute och mysa, äta gott och så måste jag träna!

Men nu ska jag hämta en kopp kaffe och sedan ska jag börja ringa runt,
hörs senare! 



» Vad tycks?!

Kollade runt lite på weheartit när jag tog en liten rast och hittade denna sjukt snygga tröja!


Hiss/Diss?


Men nu är det iallafall LUNCHDAGS!! Är så hungrig nu, och nu väntar en portion med spagetti och köttfärssås, MUMS!


» Torsdag morgon!

Ännu en dag som börjar likadant..!
Ja, god morgon alla som läser detta! Och alla som inte läser detta, haha!
Min dag börjar som alla andra dagar gjort denna vecka. Vaknade allt för tidigt, åt frukost och sedan cyklade jag till jobbet. När jag väl kom till jobbet satte jag igång kaffemaskinen och tog en snabb dusch.

Igår efter jobbet åkte jag och mamma ner till Backaplan för vi skulle kolla lite snabbt på lite rea. Jag kom hem med ett vitt linne, en rosa stickad tröja och en vit blus. Bilder kommer kanske upp till helgen.

Dagen planer ser ut som nästan alla andra dagar, ringa samtal och kanske dammsuga sofforna. Kvällens planer är väl att när jag kommer hem ska jag duscha, äta och sedan sätta mig i sängen och kolla på det nya PLL avsnittet som kom ut häromdagen och fortsätta redigera bilderna från Gothia Cup invigningen.

Men nu ska jag ringa några samtal, bloggar lite senare idag, puss! 


» 4 down... 5 to go!

Japp!
Nu har jag klar med 4 av 9 arbetsuppgifter! Dock var det bara små saker så jag har ju de lite större uppgifterna kvar som till exempel att ringa ca 150 mer samtal och få kontaktuppgifter eller att tvätta och torka 6 fönster... Men jag ska ju vara här i 2-3 veckor till, så jag har ändå gott om tid!

Hörde nyss att det blir fika klockan tre. Det gillar vi! ;) hahaha.
Men nu ska jag försöka ringa några samtal, P E A C E!


Justeja! Jag läste att Talia Castellano dog igår (inatt svensk tid tror jag..). hon fick cancer när hon var 8 år och hon dog som 13 åring. Att få cancer som 8 åring?! Hon hann ju knappt börja leva innan hon blev sjuk..Så hemskt! Tycker jätte synd om hennes familj och vänner, samt alla de människor som hon inspirerade med sin YouTube smink kanal och för alla de också hade cancer och kämpade för sitt liv!


Rest In Peace 

 


» 3:de dagen är påbörjad!

God morgon alla!
Satte nyss igång datorn på jobbet. Jag kom hit för cirkus 30 minuter sedan och jag har satt igång kaffemaskinen och jag har hunnit duscha av mig. Jag gick inte upp direkt i morse så jag fick det lite bråttom att cykla hemifrån till färjan så jag fick cykla lite snabbare än vanligt vilket ledde till att jag svettades lite mer. Men nu är jag mycket fräschare!

Idag vill jag få gjort lite mer än vad jag fick gjort igår, kollade vilka lysrör som skulle bytas ut och så fick jag ringt ett antal samtal. Så nu ska jag snart fortsätta kolla vilka lampor som behöver bytas och sedan kanske jag ska dammsuga sofforna?
Har kommit på det nu på sommaren att det är skönt att få klart allting så fort som möjligt (undra varför jag inte tänkte på det i skolan...? :S) men samtidigt vill jag inte fått gjort allting denna vecka så att jag inte har någonting kvar till de andra veckorna som jag ska jobba.

Men nu ska jag ta en tur och kolla vilka lampor som behöver bytas ut!

Justeja, glömde säga att jag åt en lyxfrukost i morse! Nämligen en pannkaka och tre plättar som tydligen blev över från gårdagens lunch, lite ananas som jag inte orkade igår kväll när jag kollade på fotbollen och några skedar med turkisk yoghurt!


» Football ALL the way!

Fick iallafall en kommentar, trodde jag faktiskt ej! Hahaha :P

Anonym: (tyvärr!!)
Skriv mer personligt. Tankar, åsikter om instagram, dig själv, all träning som folk är galna i nu! Hur du ser dig själv och hur andra ser dig! :) kolla på "B-bloggar" så hittar du massa inspo.

- Tack så jätte mycket för både kommentaren och tipset! Kan ju skriva ett inlägg om vad jag tänker och tycker om olika saker, kanske kan komma på några olika saker/ämnen som jag kan skriva om, ni kan ju kommentera om ni har några förslag!


Aja, just nu sitter jag och kollar på fotbollen! Wow! Jag inte riktigt fatta att jag sitter och kollar på fotboll, tycker egentligen inte att det är så intressant (no offence för er som spelar det!) för det händer inte så mycket. Men jag får väl ge det en chans. I halvlek tänkte jag skala en eller två kiwis och får väl skala ananasen som vi haft i en vecka innan den lir allt för dålig!

Men nu ska jag fortsätta redigera lite bilder från Gothia Cup invigningen som jag var på igår, men jag vet inte om jag lägger upp dem idag, men om det inte blir idag så blir det imorgon.

P E A C E! ♥

bild i repris, från förra sommaren

» S.O.S! HJÄLP!

Jag behöver stor hjälp!

Jag känner att jag är på väg att få en bloggtorka! Så jag skulle vilja att ni kommenterar något som vore intressant att läsa om, om ni har något speciellt bloggämne som är lätt att blogga om men som samtidigt är intressant.

Så kommentera på! Puss!


» Tidig tisdagsmorgon!

Good morning all!
Hoppas att ni sover lite längre än vad jag gör, hehe. Hade väckarklockan på 6:30 idag så pappa körde mig hit, eftersom att min cykel står inne på mammas kontor.

Mitt schema för dagen ser ut att fortsätta ringa till kunder på den lista som jag fått (närmare 200 st och jag har inte ens gjort 20 st, hahaha) och sen ska jag nog kolla om det är några lampor som behöver bytas ut.

Snart ska jag börja ringa runt, P E A C E! :)

// 
 
 
 

» Lång dag!

God natt alla!
Efter jobbet åkte jag och Gabbe till Ullevi för att kolla på Gothia Cup invigningen, hade med mig kameran så kommer lägga upp bilder här!

Men nu ska jag lägga mig för jag jobbar imorgon också! Puss!


» Back on Track..igen!

Hej hej alla fina bloggläsare!


Vad gör ni denna måndagsmorgon?
Själv har jag precis börjar jobba och skall snart ta itu med en "att göra" lista som jag fått, är mest städning jag skall göra nu i två veckor. Städa och vattna blommor, ja, vilket roligt sommarjobb! Men jag får ju trösta mig själv med att jag får pengar av det.

Jag vet att jag inte har bloggat på veckor, men jag har faktiskt inte haft tid eller ork. Har spelat Partille Cup som varade i en vecka, veckan efter det hjälpte jag pappa att måla om huset, riktigt roligt! Dock är det inte riktigt klart, har några bitar kvar, men ställningen som vi hyrde är iallafall borta!

Men nu måste jag börja arbeta! Så att jag får någonting gjort, hehe ;)

Hörs senare!