» Helgen är snart här!

God dagens!

I morse väckte mamma mig vid 7 tiden, dock började jag 10:25 men jag ville testa att locka håret med min plattång. Jag kollade på några YouTube videos igår och inget av de sätten fungerade för mig... Men när jag väl hittade ett sätt som fungerade för mig så försvann lockarna typ 10 minuter efter att jag var klar och ja, jag hade hårsprej.
Men jag får försöka någon annan gång nu när jag vet hur man gör.

 

Inget speciellt har hänt i skolan idag, fick ett samtal av receptionisten på Infocube (där jag sommarjobbade) och hon undrade om jag ville jobba vid jul och nyår. Självklart svarade jag ja!! Åhh, det är så himla roligt att de frågade igen!

 

Ikväll händer inte sådär jätte mycket, ska sitta hemma i soffan och äta glass och bara ta det lugnt. I helgen blir det cup med laget, så därför ska jag ta det extra lugnt ikväll, hehe.

 

Men bloggar kanske mer senare under kvällen, puss!

 

» Torsdag 29/8

Tjo och Tjim!
Lånar Freddies data för att blogga lite snabbt. Hade precis naturvetenskap och ska snart ha svenska.

Igår kväll var det träning, har dock ont i axeln så kunde inte vara med sådär jätte mycket.
Ikväll blir det träning igen, men kommer inte vara med så mycket för jag har fortfarande ont i axeln, men vi kommer gå igenom lite saker tills helgen, vi ska ha cup.

I eftermiddag ska jag kanske fota Donna, Emma, Freddie och kanske Elina, men vi får se.

Men nu börjar vi, så bloggar mer senare, P E A C E !

 
 

» Black&White

 

» 27 augusti 2013

God morgon alla fina!
Just nu sitter jag på bussen på väg skolan. Jag försökte blogga igår men appen är jätte konstig!
Men men, igår var vi i skolan till typ 10 för att diskutera om Stockholms resan som alla tvåor ska göra i september. Och på eftermiddagen var vi i slottskogen med alla tvåor och treor och hade olika tävlingar mot varandra.

Igår kväll var det träning mellan 20-22, hade fysträning så det var ganska svårt att vakna i morse, gick upp runt 7.... hahahaha.

Men vi hörs mer under dagen,
P&K


» Presenter

+ en reflexkärm med olika färger

» Dags att dejta kudden!

God kväll alla!
Vi kom hem lite senare än vad jag hade trott... Vi kom hem vid halv fyra tiden, så då åt vi lite lunch och sedan klättrade jag upp på taket för att hjälpa pappa med att sätta upp antennen.

Men nu har jag och mamma precis kollat på en av de nya Wallander filmerna, tycker om den serien.

Imorgon blir upp tidigt, börjar 8:15... Nu börjar verkligheten igen!

Så nu blir det sängen, godnatt!

 

» Stressig morgon

God morgon eller god dag alla!
Vaknade för cirka en timma sedan och nu sitter jag i bilen på väg till Kungsbacka.
Igår kom ju som sagt släkten hit, dvs min mormor, farfar, morbror och moster och mina kusinbarn. Kommer blogga om vad jag fick senare idag.

Men nu börjar jag må illa, så hörs senare!


» Trööök

Ja, god förmiddag på er!
Rubriken säger ganska mycket, just nu städar jag och det är riktigt tröök!
Har precis vikt klart alla mina träningskläder nere i källaren så nu är det dags att dammsuga... Hoppas att ni har en roligare dag än detta! Men ikväll kommer släkten för att fira lilla mig, hehe.
Så det ser jag verkligen fram emot!

Puss!


» Fredag 23 Augusti

Tjenare!
Hoppas att alla har haft en bra dag!
Min dag har varit toppen! Efter skolan åkte jag till Backaplan för att möta Cissi och Vickis som bjöd mig på fika, så snälla som de är! Hade jätte mysigt på fiket och vi pratade om allt möjligt.

Efter det mötte jag upp mamma och pappa och vi handlade lite innan vi köpte med oss thai-mat hem. Nu har vi precis ätit klart och så ska vi kolla på tv och sedan någon film kanske.

Men nu ska jag gå ner och poppa popcorn, MUUUMS!!

 

» 17 år!

God dag alla!
Sitter just nu i skolans bamba och önskar att jag hade slutar just nu. Kommer sluta 15:30 idag!! Asså seriöst, slutar halv fyra på första dagen i skolan! Trodde att det bara var upprop och sedan slutade vi, men NEJ, vi ska ha typ föreläsningar hela dagen.

Aja, familjen sjöng för mig vid sju tiden imorse, fick ett presentkort på FemmeDesign (gamla ONLY), ett mobilskal och en vattenflaska som jag ska ha på gymmet.

Hörs mer under dagen, puss!


» Sista dagen...

God kväll alla fina bloggläsare!
Idag har jag inte gjort någonting, bara legat ute i solen och verkligen njutit av den sista sommarlovsdagen och den sista dagen som 16 åring. Hade träning mellan 18:00 och 20:00 och fick reda på att jag ska vara med och spela match med damerna (som är födda från 1994) på söndag vilket ska bli roligt!

bild från instagram - @lindamelkersson 

Lovade min kompis att jag skulle länka till hennes blogg, så kika in och läs den --> HÄR


» 21 Augusti

God morgon alla!
Hoppas att alla har det bra, även ni som börjar skolan idag! Hahaha, själv börjar jag på fredag.

Aja, just nu sitter jag iallafall och kollar på en film på pappas dator. Har bara lite träningsvärk i benen, men det är ändå ganska gött på ett sätt också om ni förstår.

Har inga riktiga planer för dagen, ska göra en header åt min kompis, bara ta det lugnt och njuta av de sista dagarna av sommarlovet.

Men nu ska jag återgå till filmen som börjar bli riktigt spännande nu, bloggar mer i eftermiddag, puss! ♥

 
 

» Bed time

Ja, då har ännu ett dag gått. En dag mindre tills skolan börjar och en dag mindre tills jag fyller år..

Nämnde ju tidigare att vi var och kollade på skor, hittade inga eftersom jag helst vill ha Asics. Och på träningen sprang vi i 1 timma och 15 minuter. Har redan börjat få min träningsvärk.. Så om jag har tur kommer jag upp från sägen och ner till nedervåningen...!

Men nu ska jag sova, så godnatt alla!


» Work hard or go home

Ja, god kväll alla!
Sitter ju nu i bilen med mamma och pappa på väg till träningen. De ska vara skoprovarkväll där idag, så vi får rabatt på Adidas skor, jag använder dock Asics.

Idag har jag inte gjort någonting, har faktiskt varit ganska skönt.

Men nu är vi framme, så peace!


» Regn + blommor

 
Som jag nämnde tidigare idag var jag ute och fotade lite i regnet. Och det här blev resultatet!

Var ju och handlade med mamma på Backaplan igår och fick med mig en tröja hem, tänkte bara passa på att visa den också ;)
PS. den är inte köpt på KappAhl, tog bara första bästa galje, hehe.
 
 

» Söndag

God eftermiddag!
Sitter just nu med mamma och kollar på Twin Peaks och dricker lite kaffe.
Idag har det inte hänt sådär jätte mycket, städat lite, fixat med min dator (hårddisken hade ju gott sönder, men nu är den lagad!!). Så det är skönt!

Det kom precis en riktigt regnskur, så passade på att fota lite. Har hittat en riktigt bra blogg som beskriver hur man gör.
Så ska bara redigera bilderna lite så kommer de upp snart.

Hörs mer senare!

 


» 17 A U G U S T I

Tjenare alla!
Har inte orkat blogga nu de senaste 4 dagarna. Men det har inte hänt något sådär jätte speciellt.. I fredags var min sista dag på jobbet, så jag fick ett par skor av företaget, ett par marinblåa Converse.

Idag har jag inte gjort så mycket, har handlat med mamma, köpte en tröja, kommer nog upp någon bild imorgon.
När jag kom hem försökte jag ta kort så att det blev blev bokeh med kameran, funkade inte så bra.. så får försöka imorgon igen.

Men nu sitter jag iallafall och väntar på att mamma och pappa skall komma hem, de är/var på Kulturkalaset för att lyssna på Stefan Andersson och vi bestämde att vi skulle kolla på en Wallander-film när de kom hem.

Men nu har jag inget mer att säga.. så hörs imorgon!


Jo, som ni kanske märkt så har jag en ny design som Emma har gjort till mig! Älskar den!

 

» 13 augusti

Tjenare bloggen!
Just nu sitter jag och kollar på sista avsnittet av HOD, lite tråkigt eftersom att jag tycker att den är SÅ bra!
Idag har jag inte gjort någonting, ganska skönt att inte ha gjort någonting.

Fick ett paket tidigare idag, det var min hårddisk till min HP som tydligen gick sönder för några veckor sedan. Så nu när den äntligen har kommit hoppas jag att vi (jag och pappa) får igång den!

Och nu ska jag återgå till att redigera lite bilder, puss!

 

» World War Z

Ja, detta får bli ett tidsinställt inlägg eftersom jag är med Emma just nu.

Igår var jag och Cissi och kollade på World War Z.Kollade på trailern för ett tag sedan så jag kom inte ihåg så jätte mycket när vi beställde biljetterna, men jag har hört mycket bra om den. Och den var jätte bra! Spännande, rolig men samtidigt lite överraskningar som man inte riktigt var beredd på. Hoppas verkligen att det kommer en tvåa!
Så den rekommenderar jag starkt!!


» Lördag 12 augusti

God morgon världen!
Har precis ätit frukost och kollar just nu på friend zone. Dagen ska spenderas med Emma hemma hos henne, hon flyttade till Eriksberg för några månader sedan, så nu ska jag få se hur hon har det. Sen tänkte vi fota lite, behöver och vill ha en ny header, så hoppas att det blir en. Och ikväll blir det träning, är så taggad!

Bloggar mer om filmen lite senare, för nu ska jag göra mig i ordning. 

bild från i somras, oredigerad!

» Bio tajm!

Ja, god kväll bloggen! Sitter och väntar på att bion ska börja, den börjar 18:20 så det är ett bra tag kvar.

Vaknade vid 6 imorse igen! Men idag hade jag turen med mig, så jag kunde somna om till halv 10.
Vid halv två kom Cissi och vi åkte in till stan och gick runt lite. Hittade en tröja som var på halva reapriset, då blev jag glaaad!!

Men nu ska vi in och sätta oss, bloggar efter filmen, puss!


» Kalla mig galen!

Ja, jag måste vara galen. Regnet bara öser ner utanför och jag kom nyss in från en jogging runda. ÄR JAG DUM ELLER? Och jag funderar på att gå ut och fota lite? Nä, jag är verkligen dum...
 
Men nu ska jag gå ner och ta en varm dusch och så får jag fundera lite på om jag vill och orkar gå ut och fota. 
Puss!

» Alldeles för tidigt!!

Kan inte riktigt fatta det... men jag vaknade klockan 6 i morse, hade inget alarm eller någonting! Och jag som hade längtat till att få sova ut ordentligt...

Har inga riktiga planer för dagen, ska bara träna och sedan ska jag kanske vara med någon kompis eller så åker jag, mamma och pappa till freeport.
Men nu är det dags för frulle, peace! 

bild från i somras

» Åh ljuvliga fredag!

Ojojoj, inget bloggande idag heller. Men det är inte så roligt när det är inte är så många som läser bloggen... Aja. Jobbade idag, har haft huvudverk till och från idag, inte så roligt, firade rulltårtans dag med banankaka som jag och mamma bakade igår kväll.

Efter middagen plockade jag lite blåbär, så gott att rödavinbärna, smultrona och blåbärna har mognat, nu är det bara plommonen kvar! ;)

Nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Hart of Dixe, godnatt! ♡

 

» Långa dagar och korta nätter

Ja.. rubriken stämmer till 110%. Jag går upp alldeles för tidigt och går och lägger mig lite för sent, så jag får max 7 timmars sömn. Usch vad det låter lite, men det är ju egentligen helt okej.
Ville verkligen inte vakna i morse när mamma kom in och väckte mig, men har ju inget val, eller? Men det är bara en morgon kvar tills jag får sova hur länge jag vill! Dock skulle det inte förvåna mig om jag vaknar vid 8-tiden på lördag.

Men just nu är vi 5 personer på jobbet vilket är ganska få då vi var runt 12-15 stycken igår. På lunchen idag ska jag och mamma åka över älven till Eriksberg för att äta lunch med mammas gamla jobbarkompis, de täcker äta sushi vilket jag inte tycker om, så vi får se vad jag väljer.

Men nu måste jag börja ringa mina samtal, har runt 40 kvar och jag vill gärna vara klar med det tills imorgon,

P E A C E!

 gammal instagram bild

» God natt!

Hände inte så mycket på jobbet, fick ännu en stor leverans av frukt.
När jag kom hem åt jag och pappa pasta och köttfärssås och kollade lite på tv. Efter det kollade jag på det nya avsnittet av PLL och ett avsnitt av Hart of Dixie.

Just nu sitter jag med mamma och kollar på en ny skolväska till lilla mig men nu ska jag gå upp och lägga mig, ska upp tidigt imorgon också liksom..

God natt! 


» Det hände igen!

Säger god morgon till de få som läser detta!
Kan bara säga att ni läser typ världens sämsta bloggares blogg... När jag kommer in i bloggandet kan jag helt plötsligt sluta och sedan tar det några veckor innan jag orkar ta tag i bloggandet igen.

Tänkte berätta lite snabbt vad jag har gjort under de två senaste veckorna. Första veckan av min oplanerade "blogg paus" var jag hemma själv då resten av min familj var i Danmark med båten medans jag jobbade. Hände inget speciellt den veckan, gick upp tidigt för att cykla till jobbet, cyklade hem från jobbet, fick laga egen mat och lite sådant.
Andra veckan hade jag en veckas semester och den startade redan på fredag då jag åkte med en kompis till våra kompisars sommarställe. Var där tills söndag och sedan åkte jag med familjen ut på havet lite för att möta en annan kompis till familjen.
Hade riktigt mysigt! Hade även med mig kameran så det kommer komma upp bilder, det kan jag lova! ;)

Men nu är det onsdag morgon, jag sitter på jobbet och dricker mitt te och försöker få igång tv:n som inte vill starta. Ska jobba idag och sedan ta bussen hem för att mamma ska träffa en väninna till henne.

Men nu är det back to work!
Puss!

En bild från i söndags när jag var och badade med Gabrielle