» B&W - dagens




» Monday again

Sitter just nu på bussen och är snart hemma. Har kort dag på måndagar vilket är väldigt gött! Börjar 9:40 och slutar 13:55, följde med Freddie till Vila efter skolan för hon skulle köpa en vinterjacka som tyvärr var slut..

Nu när jag kommer hem ska jag plugga och sen ikväll är det träning på gymmet,
Puss!



» Plugg + musik + morotskaka = ♥ ♥ ♥

Tjenare! Sitter framför datorn och pluggar samhällskunskap medans jag lyssnar på musik. Äter även lite morotskaka som blev över från när jag och Freddie bakade den, man måste ju bara älska den!!

Imorgon är det måndag igen och då börjar jag 9:40 tror jag, har iallafall sovmorgon vilket är underbart!
Men ja bloggar imorgon bitti, ha de!

 


» Söndag igen...

God eftermiddag!
Idag har jag inte gjort så mycket, var på Backaplan med mamma och sedan cyklade jag och pappa 15,5 km. Nu ska jag äta lunch och sedan plugga.

Det blev ett ganska kort inlägg nu, men jag bloggar mer ikväll, puss!

 


» New In

 
Köpte då ett par jeans, två Victoria Secret krämer, en hårfön och så köpte jag även strumpor, hahaha.

» Handboll

Tjena!
Sitter just nu i hallen och kollar på min syssling som spelar USM.
Var på freeport och fick med mig massa snygga och bra saker med mig hem! Lägger upp mer om det senare.

Men nu ska jag heja på sysslingen min, ha det!


Nummer 24 är min syssling 

» 28th September

God morgon alla!
Vaknade vid 10 tiden och just nu sitter jag i sängen och redigerar bilderna från Stockholm. Det är helt galet vad jag saknat photoshop!!


Men ska snart gå ner och äta lite frulle innan mamma och pappa kommer hem för sedan ska vi åka och kolla på när min syssling spelar handbolls SM i Kungsbacka. Ska bli roligt att träffa dem igen.

Men nu ska jag återgå till att redigera lite bilder i några minuter till, bloggar senare, puss på er!

Tagen i Stockholm, Elina och Freddie

» Lyckad kväll!

Ja, ändrade mina planer för kvällen. Fick med mig Freddie hem efter skolan, vi hade det super mysigt! Vi gjorde middag, pratade om massa olika saker, makade smaskig morotskaka, poppade popcorn, kollade på en film och skrattade massvis. Så enligt mig blev det en lyckad kväll!

Freddie gick härifrån vid tio tiden så då plockade jag undan de sista av disken och sedan gick jag upp och lockade mitt hår. Blev jätte konstigt, men whocares?

Aja, men just nu sitter jag och laddar ner photoshop så jag kan redigera bilderna från Stockholm och lägga upp dem på facebook och några här. en eftersom att det tar sådan lång tid så får jag låta den ladda över natten.

Godnatt på er alla!

 
 

» It's FRIDAAAY!

God dag alla!
Just nu sitter jag i skolan och skall ha samhällskunskap. Har inte hänt sådär jätte mycket idag, har kommit på att min hår är typ dött... tog hår mousse i morse och just nu är det heeeelt platt! Grymt tråkigt.

Ikväll skall jag inte göra något speciellt, ska göra middag, kanske poppa popcorn och kolla på någon bra film.

Men nu börjar vi, skriver mer senare, puss!

 

» 26 September 2013

God kväll alla fina!
Bloggade igår men tydligen kom inte inlägget upp, vet dock inte vad som hände. Men igår hände inget speciellt, hade typ studiedag men åkte till skolan ändå för att plugga lite tillsammans med Freddie.

 

Och idag hade jag första redovisningen för denna termin, tycker väll ändå att det gick helt okej.

 

Men nu skall jag fixa mig, sedan skall jag lägga mig i min säng och antingen kolla på en film eller kolla på en serie,
puss&kram 

 

 


» Nattinatti

Helluuuu!
Sitter framför datorn och har precis målat naglarna, denna gången blev det ljusblåa. Träningen var väl inget speciellt.. Hade inte så roligt på träningen, har varit på depp humör så det kan bero på det...

Imorgon har jag bara en lektion, engelska. Så imorgon blir det en ganska lugn dag, alltså tjocktröja, jeans och plugg. har en redovisning på torsdag och en på fredag, så måste öva på dem.

Men nu ska jag gå, är dö trött!
Puss!

 

 


» 24 september

God morgon, sitter just nu i skolan och har företagsekonomi.
Bloggade inget igår, men jag glömde faktiskt av det. Men igår var jag iallafall i skolan och på kvällen åkte jag till gymträningen.

 

Idag ser dagen ut som en vanlig tisdag, skolan först och träning sedan. Idag har vi idrott och ska vara i Skatås... Inte riktigt taggad för att vara ute i detta vädret, menmen... får väll göra det bästa av det.

P&K


ännu en bild som är tagen av Emma


» Game day

Ja, är framme i hallen för att möta Önnered just nu, undra hur det kommer gå...
Wish me luck! 



» Study Sunday

God morgon alla!
Igår kväll hade jag det super mysigt! Det vara bara Karin och Freddie som kom. Vi gjorde hemmagjord pizza tillsammans och vi åt den framför filmen, vi kollade på The Conjuring. Den var faktiskt bra, så om du inte har sett den och vill se en skräckis så kan du se den!

Idag ska jag inte göra så mycket, plugga och senare idag ska vi spela match mot Önnered. Efter matchen ska vi åka hem till farfar och äta middag där för han fyllde år i tisdags.

Men nu ska jag börja med matten, puss på er!

 
 
 

» Längesen

Ojojoj vilken vecka det har varit! Var ju i huvudstaden med skolan tisdag till torsdag. Det var lugnt den bästa resa på länge! Hade jätte roligt och det känns som att alla som var med har kommit närmare varandra eller vad man kan säga. Tyvärr van vi inte, men kom på 5:e plats vilket jag tycker är bra!
Hade ju med mig min kamera och fick förhoppningvis massa bra biler som kommer komma upp.

Men just nu sitter jag på bussen och är påväg ut till Torslandahallen för att kolla på när damerna spelar.
Senare ikväll kommer Karin, Freddie och kanske Elina hem till mig för att kolla på film, ska bli super mysigt!

Hörs mer senare, P&K
Bilden är tagen från Emmas blogg, kan dock inte länka till hennes blogg.

» Taggade till 1000!!

Hej alla!!
Sitter i bussen med världens mest taggade klass någonsin! Är på väg till Stockholm för att spela teoretiska spelen. Så det kanske inte kommer bli så mycket bloggande nu de kommande dagarna, men jag kommer hem torsdag kväll.

Puss på er!



» Packar

Ja, nu packar jag igen. Senaste gången jag packade var i fredags och då skulle jag till JSM med laget men denna gången ska jag till Stockholm med min underbara klass. Ska på en tävling med alla tvåor på de flesta Mikael Elias skolorna ska på. Så det skall bli riktigt roligt, tar med mig kameran, så hoppas på att jag får några finfina bilder!

Har inte gjort så mycket idag, varit i skolan och sedan när jag kom hem pluggade jag lite matte. Gjorde faktiskt middan idag, det blev korvstroganoff, hahaha, min och pappas specialitet.
Och nu sitter jag här och packar, har inte kommit halvvägs, så måste återgå till det nu, puss!


» Roar - Kary Perry

Blir grymt taggad när jag hör denna låt, blir bara allmänt glad och får bättre självförtroende.

» Dålig start på dagen!

Är inte på världens bästa humör just nu. Förut när jag gick upp för trappan för att hämta mina hörlurar halkade jag i trappan och landade på mitt knä, så nu har jag lite extra ont i det. Och just ny sitter jag på busshållplatsen och märker att de dragit in min buss som jag ska ta! Så jag kommer förhoppningsvis komma precis när vi börjar. Orkar inte med västtrafik längre, blir så arg!!

Så idag kommer nog inte bli en bra dag för mig.
Försöker blogga senare.

» 15 September

Just nu sitter jag och har precis kollat klart på Safe Haven, grymt bra film! Lite sorglig och mycket romantik, jag tycker att ni skall kolla på den och ni inte redan sett den! Men just nu ska jag kolla på några episoder av Friends, har dock redan sett alla, hahaha, och sedan ska jag lägga mig. Är trött i hela kroppen och har jätte ont i ryggen, vet dock inte vad jag har gjort eller vad som har hänt...

Men jag ska verkligen inte klaga på allt som hänt denna helg!! Igår kväll efter middagen var vi några tjejer i laget som gick ner till spa avdelningen och gissa vilka som satt där... jo Medina satt där!! Helt sjukt! Dock gick de efter ca 5-10 minuter men vi satt och snackade med deras maneger i ca 40 minuter (!!!). Ganska coolt tycker jag.

Men jag bloggar mer imorgon, puss på er!


» Tröttare än tröttast!

Tjenare tjenare!
Sitter i bilen och är på väg hem från Nässjö. Hade tänkt att kolla när Bjurslätt möter Lugi men de flyttade fram matchen en timma, så hinner tyvärr inte. Hade velat se den matchen, så det är lite tråkigt, men jag kan ju inte göra någonting åt det.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på film, sitta i sängen eller min soffa och lägga mig super tidigt!!

Men jag bloggar mer när jag kommer hem, puss på er.



» On the Road

God morgon!
Imorse var det en tidig morgon, väcktes vid halv 7 och gick sedan ner för att äta frukost. 
Men nu sitter vi iallafall i bilen och är på väg till Nässjö. Ska stanna i Borås för tränarna ska köpa kaffe och vet inte riktigt när vi är framme i Nässjö.

Det kommer nog inte bli så många uppdateringar i helgen, men några kommer det! :)



» You Should Let Me Love You ♡

Tjenaaaaa!
Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Har ett grupparbete om olika problem i länder.
Men åt precis lite kladdkaka och jag känner mig jätte tjock för den var jätte kladdig, det typ rann från den, hahaha!

Ska till stan med Freddie en liten stund efter skolan, har inte kollat i några affärer på jätte länge, så vill få lite höst inspiration.

Bloggar lite senare, P&K!

 
 

» Fredag den 13!

Ja, idag är det fredag den 13!! Har det hänt något dåligt med er? Än så länge har inget hänt mig och jag hoppas att inget händer heller.

Hade sovmorgon till 10:25 som jag nämnde igårkväll, men gick upp vid 8-tiden ändå för skulle duscha. 
Idag händer inte så mycket, ska packa inför imorgon och städa lite, bara ta det lugnt.

Bloggar mer senare, för nu ska jag återgå till matten!



» Godnatt!

God kväll! Ligger just nu i sägen och kollar på lite Gossip Girl. Det blev match idag. Eller ja, spelade och spelade, spelade sista 1:36 minuten... Inte så roligt med ändå roligt att de tog med mig i laget.

Imorgon börjar jag 10:25 och slutar 15:15.

Men nu ska jag fortsätta kolla på GG. 
Sov gott! 



» Ny uppdatering

Ja, blogg.se har uppdaterat sin iPhone app och den är såå mycket bättre!! Nu kan man nästan göra allting som man kan göra från datorn. Riktigt smart!



» FAVORITEN! ♡


» Torsdag

God dag alla fina!
Behöver verkligen mer variation på hur jag ska börja ett inlägg...
Menmen, nu sitter jag i skolan och har svenska. Läser en bok, då passar på att blogga lite snabbt när jag tar min lilla rast.

Idag händer inte så mycket, antingen blir det match med damerna eller träning med damjuniorerna inför JSM nu till helgen.

Men bloggar mer senare, peace out!

   

» English Lesson

Ojojoj vilken dålig uppdatering!
Kan dra igen vad som hänt mig under senaste dagarna.
I söndags gjorde jag inget, sov lite, tränade, pluggade. I måndags var det skola som gällde och sedan gymträning med dam laget. Igår (tisdags) var det också skola och sedan träning.

 

Men nu har jag engelska lektion, tog en liten rast.

 

Idag händer inte så mycket slutar tidigt så ska hem och plugga sen ikväll blir det träning med damjuniorerna inför JSM som vi spelar i helgen.

 

Men nu är min lilla rast slut, så P&K!

 

» Lördag 7 september

God eftermiddag!
Sitter i vardagsrummet med mamma och kollar på lite Twin Peaks. I morse väckte pappa mig vid halv tio tiden och då gick jag ner för att äta pannkakor med jordgubbar och kiwi till frukost. Sååååå gott var det!
Sen klippte jag gräsmattan och städade mitt rum.

Ikväll blir det tjejkväll hos Karin, det ska bli mysigt. Kommer förmodligen ta med mig kameran, så vi får se om det blir några bilder eller inte.

Men hörs senare, puss&kram!

 


» Right now

God kväll!

Sitter i vardagsrummet och kollar på fotbollen med en kaffe latte i handen. Har inte gjort någonting idag, var i skolan, kom hem och tog lite bilder för dagens outfit. Dock fungerar ju inte min dator som jag har photoshop på, så jag kommer inte kunna redigera bilderna. Vet egentligen inte varför jag tog dem från början. hahaha.

Men nu ska jag återgå till fotbollen.

har verkligen inga bilder och hittade inga roliga på weheartit...
 

» Fridaaaay!

Tjenare!
Freddie lockar just nu mitt hår, kommer lägga upp bilder senare. Började 10:25 med matte och ska snart ha samhällskunskap och efter det slutar jag. Dock är lektionen 2,5 timmar...

Ikväll ska jag kanske vara med två kompisar och kanske kolla på Sverige-Irland matchen, men vet inte.

Bloggar mer senare, puss!

» Säng tajm!

Försökte blogga tidigare idag men det funkade inte, tyvärr! Tränade idag ändå och sedan kollade jag på damernas match.

Just nu ligger jag i sägen och chattar med Freddie, hon ska kanske locka mitt hår imorgon *super glad*!!

Men jag bloggar imorgon, puss!


» 2013-09-05

God morgon!
Sitter just nu i skolan med tjejerna och ska läsa en svenska bok som vi fått.
Hade naturkunskap förut och vi gick igenom en sak.

Idag händer inget speciellt, ska till träningen, men vet inte om jag ska träna, har fortfarande lite ont i halsen. Men ska iallafall dit och kanske försöka.

Men nu ska jag börja, puss!

» Cozy September

 

» 4 S E P T E M B E R

God morgon!
Sitter i skolan och diskuterar om hur vi ska göra på Teoretiska spelen om några veckor.
Imorse kom min buss 11 minuter försent (!!!) så jag kom lite sent till engelska lektionen.

Ska inte göra något speciellt idag, kolla på träningen med damjuniorerna, kan dock inte träna för jag har ont i halsen.

Men nu ska vi äta i bamba och sen slutar vi!

 

» NattiNatti

Ja, då var även denna dag slut.
Idag på håltimman drog jag och Karin till gymmet och körde lite rygg och armar. Det var faktiskt gött för det var tyvärr ett tag sedan jag var på gymmet.

Det blev milen idag igen och jag måste få säga att det är vääääldigt långa kilometer som de har där i Skatås. Men jag överlevde, dock tog det längre tid än vad det gjorde igår... Men får hoppas att det blir bättre!

Nä, nu ska jag sova, somnade på bussen förut vilket var pinsamt dom bara den!


» God morgon!

God morgon!
I morse när jag vaknade frös jag jätte mycket, även om jag hade en tjock, varm pläd över mig. Hade även lite ont i halsen..

Men just nu sitter jag i skolan och har en liten rast. Har företagsekonomi som är i 2,5 timmar.
Har håltimma idag för att våran engelska lärare tar hand om sina barn, så har bara idrott i eftermiddag.

Ska inte göra så mycket idag, plugga lite idag och senare ikväll blir det träning i Skatås igen, ska kanske springa milen igen eller 8km. Men jag vet inte riktigt hur det blir med det.

Men bloggar mer senare, puss!

 


» M I L E N

God kväll alla!
Ligger i sängen och tänkte bara meddela att jag överlevde milen, det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig! Och imorgon blir det väl en runda till.

Men nu ska jag sova, mår inte så bra, fryser även om jag har en tjock pläd ovanpå täcket... Så godnatt! ♡


» Dagens


» 2nd September

Ja, då var det måndag morgon igen...
Som jag nämnde igår kväll skulle jag gå upp tidigt för att locka håret idag igen och idag gick det mycket bättre måste jag få säga! (bilder kommer komma upp senare under dagen).

 

Men just nu sitter jag i skolan och väntar på att någon från klassen skall komma, börjar dock 20 i 10, alltså typ 10 minuter kvar. Men eftersom att mina bussar bara går en gång i halvtimmen så var jag tvungen att ta en tidigare buss, annars hade jag kommit försent...

 

Idag händer inte så mycket, slutar skolan vid 14 tiden och ikväll blir det träning med damerna. Ska springa milen i slottskogsvallen, jag kommer att dö!!

 

Men jag lägger upp outfiten senare under dagen, puss&kram!

 
 
 

» Och så var ännu en vecka slut

God kväll alla!
Jag vet att jag inte har bloggat under helgen, men jag har inte orkat. Har spelat Kortedala-cup och igår (lördags) var det väckning vid halv 7 tiden och jag kom i säng runt 12 tiden.

I morse var det sovmorgon, så jag vaknade runt halv 10. Förlorade dock matchen med stannade kvar och kollade på damerna. Jag och mamma åkte hem efter deras match och jag tog ett varmt bad! Super mysigt!!

Men nu hade jag tänkt att lägga mig, tänker ge locka håret en chans till imorgon bitti! So, wish me luck ;)