» Sommartid!

God morgon!
Idag bytte vi till sommartid för er som inte visste det, haha.
Har just rensat klart i mon garderob och jag hittade massa klädesplagg som jag bara använt ett fåtal gånger som jag slängde. Ganska skönt att bli av med gammalt och få in nytt.


Ska snart upp till en kompis som bor i området och så ska vi gå ut och gå i det underbara vårvädret! Tar med mig kameran så får vi se hur det blir, om jag tar några kort eller inte, får se om hon är med på det. Menmen, nu börjar mamma prata om lunch, så puss på er. Bloggar mer i eftermiddag.

  


» Glad Påsk!

Ja, då var det påsk igen!
Ska snart få gäster, så passar på att blogga lite. Jag och mamma har varit på Stadium och köpt lite saker. Ett par Converse och en tröja till mig. Lägger upp bild senare ikväll eller imorgon!

 

Men nu kommer dem snart, så ni får ha en fortsatt bra kväll!

Fyra bilder som jag tagit idag, brukar inte ha lockigt hår, men hade lite tråkigt, hehe

» Dåligt med inlägg

Just nu sitter jag med två kompisar men ska dock gå hem snart. Igår var det en kort skoldag. Började 8:15 med språk och sedan engelska som slutade 11:05. Efter skolan åkte jag, mamma och pappa till Ullared, hittade lite saker, kommer upp imorgon.
Idag har jag städat och nu på kvällen har jag varit med en kompis och för ca 30 minuter sedan kom en till, men nu ska jag gå, bloggar mer imon, puss!

» Historia prov nästa!

Tjena!
Ska ha prov om några minuter, det känns faktiskt bra, så hoppas bara att det går bra!
Efter skolan skall jag köpa jordgubbar och äta det med kiwi när jag kommer hem! Längtar!

 

Men nu skall vi gå, ca 5 minuter kvar tills vi börjar.


» Snart lov!

Hooooola!

Idag är jag så himla trött! Pluggade till 12 igår kväll... Först väckte mamma mig vid halv 7 och sen kom pappa in i mitt rum och väkte mig runt 7 tiden.

 

Just nu sitter jag i alla fall i skolan och har en 5 minuters rast. Har historia prov idag, sista lektionen och min andra lektion är inställd, så det blir plugga historia på den lektionen!

 

Igår spelade vi ju match, vann med 23-13. Skön vinst! Dock gick det inte så bra för mig.. Menmen, det blir bättre.
Ikväll är det match igen, dock kan jag inte vara med att spela för att jag har ont i mina axlar/armar. Vet inte riktigt vad som har hänt, men ska inte spela i alla fall.

 

Aja, nu är min rast slut, skriver mer sen, ha det!


» Math time

Just nu sitter jag i skolan och har rast. Matte nu med en vikarie, han är jätte läskig med han verkar vara bra!

Fick nyss reda på att även dagen sista lektion är inställd, så slutar 12:40, så efter skolan skall jag ska gå till ett ställa för att kolla om jag kanske kan få ett sommarjobb där. Hoppas det går bra!

När jag kommer hem blir det plugg som gäller, har historia prov om ryska revolutionen.

Men nu kommer läraren, ciao!

» 26 mars

Tjena!
På engelska lektionen kom en klasskompis fram till mig och visade mig en lista över de som fått sommarjobb inom Göteborgs kommun. Jag var tyvärr inte en av dem :(
Men jag skall gå till ett ställe där jag praktiserade i åttan. Hoppas att de har något åt mig!

På engelskan såg jag även att min sista lektion blev inställd, så jag fick sluta två timmar tidigare än vad jag brukar göra på måndagar!

När jag kom hem åt jag och nu skall jag snart byta om innan träningen, den börjar 17:00 så ska väll gå om ca 30 minuter.

» Here we go Monday...

Good morning!
Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Vi har gjort en övning inför nationella provet. Vi är klara och det är ca 10 minuter kvar av lektionen.
Så duktig som jag är så var jag och tränade jag innan skolan.

 

Ikväll blir det träning med laget, vet inte om jag skall träna med damerna eller med mitt lag, får se hur det blir!

 

Åhh, får lov om tre dagar, längtar så mycket! Och på torsdag åker jag, mamma och pappa till Ullared! Är taggad!

 

Men nu skall jag gå och äta

brukar inte tycka om vatten, men efter träning och även under träning, är det de bästa som finns!

» Sov dags!

Tjenare!

Just nu ligger jag i sängen och mår ganska illa, har mått halv dåligt hela dagen.
Idag har jag pluggat historia och så har jag tagit det lugnt. Det blev tyvärr inget gym pass idag så jag får ta det imorgon innan skolan istället.
Börjar 10:45 så det är skönt!

 

Men nu skall jag lägga mig, nattinatti

 

m o t i v a t i o n !

 

» Redan söndag...

God dag bloggen!

 

Jag ve att jag sa i fredags att jag skulle lägga upp bilderna igår, men jag hade verkligen inte tid till att blogga. Förmiddagen spenderades till att plugga och på eftermiddagen hade jag lunch och sedan åkte vi till mina morbror som fyllde år för tre veckor sedan.

 

Och idag skall jag plugga hela dagen också. Villgärna gå till gymmet också, men vi får se hur det blir med det

.

Har precis ätit frukost och nu ska jag börja plugga.

Men jag bloggar mer ikväll!

min frukost; en banan, en kiwi, en apelsin, ett plommon, ett ägg, en skål med fil och flingor och ett stort glas mjölk. Riktigt gott!

» God natt!

Idag har det varit en lång dag!
Har inte varit hemma på hela dagen! Lämnade huset vid kvart i åtta och kom hem för ca 10 minuter sedan (runt 23:30). Var i skolan till runt två och sedan åkte jag till mammas jobb för att lämna min skolväska.
Det var en på mammas jobb som fyller 50 år på måndag men då är han bortrest så de firade honom idag, sån tur som jag har fick jag också lite tårta, mums!

Efter mammas jobb begav jag min till jensens bøfhus för att äta lunch med tjejkompisarna innan vi åkte för att bowla.

Efter bowlingen åkte vi och tog en fika på espresso house. Jätte mysigt!

När vi var klara där begav jag mig till två andra kompisar för att kolla på en serie som vi alltid kollar på fredagar, riktigt mysigt.
Har spenderat hela min dag med kompisar! Och har dessutom tagigt många bilder, dock var det med mn mobil, men några bilder kommer upp imorgon!

Men nu skall jag lägga mig och förhoppningsvis kolla på en film på min iPad, avslutar en mysig dag med en mysig film, vet dock inte vilken, hehe.

Nattinatti, sov gott!

» F R E D A G

Good morgning!

Kom nyss till skolan och tänkte blogga lite snabbt innan jag börjar. Har samhällskunskap och sen har jag matte.

Träningen igår var inte så bra, fick ont i min axel igen och det kändes inte så bra, men idag är det ledigt och sen imorgon blir det match.

I eftermiddag blir det lunch på stan och sen bowling med några kompisar, men jag bloggar senare idag.
p e a c e

 


» 21 mars

God eftermiddag bloggen!

 

Jag har tyvärr inte kunnat blogga idag i skolan för jag har inte använt min dator idag. Treorna på skolan hade projektdag idag där de presenterade deras projektarbeten. Det var väll okej, men de som jag gick på hade inte sån tur.. Första presentationen jag gick på fick vi vänta i 15 minuter för att deras dator uppdaterades när vi skulle börja. Och den andra jag var på var en uppsatsventilering och den tjejen som skulle ha den var sjuk..

 

Aja, sen hade jag idrott, vi hade fäktning, riktigt roligt faktiskt! Dock var det lite svårt, men det gick bra!

 

Men nu skall jag plugga lite tror jag och snart ska jag äta innan min träning, så bloggar nog inte ikväll eftersom min träning slutar 21:30. Men vi får se,

peace

bild från idrotten idag

 


» Nattinatti!

Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på lite musik.
Matchen gick inte så bra.. förlorade tyvärr. Det gick väll helt okej för mig tycker jag väll.. men har blivit lite sämre i försvaret, vilket är jätte tråkigt! Men men, det är väll därför man tränar? För att bli bättre på saker?

Är så himla trött på min dator! Inget funkar med den! Antingen så är det internets fel eller så är det fel på datorn. Jag orkar seriöst inte med den mer!

Aja, är grymt trött och har sovmorgon imorgon, underbart!
Men nu skall jag lägga mig, kanske kolla något avsnitt av någon serie, vet inte riktigt, hahaha.

Godnatt! ♥

» Lite små arg..

Tjena!
Just nu sitter jag på mammas jobb och ska börja plugga historia.
Idag på rasten försökte jag fixa så att jag hade smileysar, men tyvärr fungerade det inte.. Blir lite små trött på blogg.se nu!
En annan anledning till att jag är lite små arg på blogg.se är att när jag skulle ändra storleken på min text blev den mindre istället för större. Och mobilappen fungerar inte! Kan inte hitta denna bloggen, utan bara min gamla blogg och min blogg där jag testar olika saker..

Men får försöka lite senare och se vad som händer.
Nu ska jag börja plugga innan det är försent!
Bloggar efter matchen!

» 20 mars 2013

God morgon bloggen!
Idag är jag så himla trött! Känner mig inte så bra och jag fryser. Men men, det kommer bli bättre innan jag gifter som min mormor brukar säga, hehe.

 

Just nu sitter jag i skolan och har privatjuridik. Har fått en liten paus efterson att lektionen är 2,5 timmar.
Idag började jag 8:15 och slutar 14:35. Har match vid halv sju mot Sävehof, så skall åka till mammas jobb efter skolan och äta och byta om innan vi åker dit.

 

Jag vet att jag inte bloggade igår efter mina träningar. Men jag var så himla trött efter jag hade tränat, på första träningen pratade vi i 15 minuter och resten av träningen, 1 timma och 15 minuter, hade vi fys!! På min andra träning var det en vanlig träning, men jag kunde inte lyfta mina ben, så det blev inte riktigt min bästa träning.

 

Men nu är min paus slut, bloggar mer i eftermiddag

min älsklingskamera! vill att det skall bli bättre väder, vill att den riktiga våren skall komma så att jag ta bilder!

» 19 mars

God dag bloggen!

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Vi är typ 5 eller 6 i klassrummet nu eftersom många valde att arbeta hemma för att våran matte lärare är sjuk idag. Så det är en väldigt lugn lektion som man får mycket gjort på!
Dock har vi pratat om lite andra saker än skolarbetet.. tex. order "orka".

Senare idag blir det träning, först med A-laget och sedan med mitt lag.

Men nu skall jag återgå till skolarbetet innan vi slutar, bloggar senare idag.

Ååhh, hittade mitt sommaralbum på min dator. Detta är tre bilder från några kompisars sommarställe. Lika magiskt varje gång vi är där! Längtar redan till sommaren!

» iPad inlägg

Tjenixens!
Just nu sitter jag i min säng och skall snart lägga mig. Är faktiskt ganska trött efter träningen idag.
Efter gårdagens träningspass med mamma har jag fåttnträningsvärk i min mage, älskar det!

Men nu skall jag lägga mig, hihi, sov gott!

» Så var det måndag igen...!

God dag bloggen!
 
Skrev precis ett inlägg men så klickade jag på någonting så försvann allt.. Så nu måste jag skriva om allt..
Idag började jag 10:45 med svenska. Men jag blev väckt 07:15 av min klasskompis som ville ha en bild på ett papper, så duktig som jag är kunde jag inte somna om, så jag fick vänta i drygt en timma på att min väckarklocka skulle ringa.. Jippi..!
 
Just nu skall jag snart ha ett engelska semenarium om en bok och en film som vi har arbetat med i några veckor, hoppas att det kommer gå bra!
 
Min sista lektion blev inställd för min lärare tar hand om sitt barn som är sjukt, så slutar 14:05 istället för 16:05. Så himla skönt!
 

» 17 mars

God kväll bloggen!
Dagen idag började med att jag vaknade runt 10 tiden. Efter frukost åkte jag och mamma till backaplan för att handla lite. Jag har hittat en bikini överdel som jag tycker om, dock har den inte kommit in i affärerna, men den skulle komma i veckan, så får passa på att köpa den då.
Vid fyra tiden åkte jag med mamma och min bror för att träna lite, riktigt roligt att träna med mamma måste jag erkänna! 
 
Nu skall vi kolla på Mästarnas mästare, så ska gå nu,
ha det!
bild från gymmet

» Så länge sen!

God kväll världen!
Det känns som jag inte har skrivit på 1000 år... Men jag har inte riktigt känt mig inspirerad och har inte haft lusten och orken att blogga.. Men nu har jag fått skäll av några kompisar så får väll skärpa mig!

Idag har jag inte gjort någonting, så skönt att bara kunna ta det lugnt på en lördag, inte vanligt att det händer faktiskt, hahah!

Snart kommer mamma och min bror hem, så då blir det lördagsmys med familjen, skall kolla på en film som mamma har sätt och så blir det väll popcorn till det.

Ska skriva mer imorgon,
ha det, puss!