» Sista dagen

Ja, idag är det sista dagen av 2013! Helt sick asså vad det har gått fort! Kommer lägga upp bilder från året som gått inom kort, både bilder från mobilen och kameran.
Har precis tränat lite hemma, cyklat samt lite rodd och lite magövningar.
Ikväll ska jag först till Freddie och äta middag och sen drar vi oss vidare till en klasskompis som ska ha fest. Ska bli riktigt kul! Självklart ska jag ta med mig godis, hahaha!
Hoppas att ni haft ett riktigt bra år och hoppas att ni får ett toppen år till!



» What a Day!



Köpte en FrozenYoghurt efter jobbet och Gud vad gått det är! Köpte även godis inför 1 januari, ASSÅ TAGGAAAAA!!

» Dagens




» Working hard!

Tjena mittbena! Hoppas att ni haft en härlig natt, det har jag iallafall. Trodde dock att det var nyårsafton imorse när klockan ringde vid 6 halv 7 så stängde glatt av det. Märkte att det inte var det och att jag skulle jobba idag. Aja, kort dag idag, jobbar bara till 12 och sedan hämtar mamma mig för då ska vi köpa godis!! Asså jag får snart äta godis igen!! För er som inte vet, så har jag haft godisförbjud i ett år och inte ätit något godis. Men på onsdags får jag göra det igen! Kommer ju typ gå upp miljoner kilon, hahahaha. Nä, men då får jag träna ännu hårdare!

Tränade ju med Madde igår, riktigt roligt faktiskt! Vi tränade i cirka 1,5 timmar, riktigt bra! Tränade ju i fredags efter jobbet och då fick jag sån j*vla träningsvärk i mina lår! Har fortfarande det, helt underbart! Hahaha.

Från min instagram @lindaamelkersson  <-- FÖLJ!

» Kaos dag!

Oherregud vilken kaotisk dag det har varit! Mamma märkte att frysen hade blivit urkopplad så nästan allting som var i var typ förstört.. All glass, mina favvisar.... Ben&Jerry (den var nästan helt orörd!!), en Yollibox som också den var helt orörd.. Massa frysta bär och mat.. Så ikväll blir det väldigt mycket chivappisi eller hur det stavas, hahaha. Jag har stått i cirkus 2 timmar och gjort minst 3 liter smoothie.. Så drack det till lunch och resten fryste vi om till glass.
Ska snart iväg till Backaplan med mamma och sen blir det gymmet med Maddis, as taggad!
Men bloggar mer senare, puss!

All glass som vi fick slänga och så blev det en stor påse med frysta bär


» Seg start på dagen

Nämen tja! Sitter på jobbet och dricker lite te. Idag är det fredag, inget speciellt händer idag... Skall jobba till 17:00 och sedan drar jag till gymmet innan pappa kommer och hämtar mig. Idag ska jag göra min sista arbetsuppgift, vet dock inte hur lång tid det kommer ta men jag vill inte ha kvar den till sista dagen om ni förstår.
Väldigt tråkigt inlägg märker jag, hahahha. Men hörs senare!

Bjuder på denna fina bild från förra sommaren. Saknar sommaren och saknar Bjurslätt!!

» Lååååång dag

Tjenaaa! Idag har det varit en super lång dag! Jag gick upp vid 8 tiden och duschade innan jag åkte in till stan för att möta Madde. Vi var inne i stan strax innan alla affärer öppnade och det var verkligen roligt att se folk som bokstavligt sprang in, hahahaha! Fick med mig lite roliga saker hem, lite smink, en bikiniöverdel som jag kollat på lite och en mössa... Vill så gärna passa i mössa! Jag tror vi var i stan i typ 5 timmar, snacka om att vi tog det lugnt!
Nu sitter jag iallafall och kollar på PLL men ska snart lägga mig, ska jobba imorgon och drar väll till gymmet efter. Måste ju få bort all julmat if you understand ;)
Bloggar mer imorgon, puss på er!

 

» Juldagen

Tjenixen! Hoppas att eran jul har varit bra och hoppas att den fortsätter vara bra. Min julafton var super mysig och fick massa fina presenter! Det var bara mormor och farfar som kom, så det var ganska lugnt vilket är skönt ibland också.
Idag har jag inte gjort någonting! Bara tagit det lugnt hela dagen, hahaha. Usch men ändå najs! Ska väll städa lite på rummet och lite sånt.

Mina fina julklappar som jag fick.

» God Jul alla!




» Julmys hos oss

 
 

» 23 december 2013

Sitter och kollar på film samt redigerar lite bilder från de senaste dagarna, julavslutningen, jul på Liseberg med två kompisar samt lite julbilder i hemmet. Bilderna kommer komma upp snarast, hihihi.
Efter jobbet lämnade jag tillbaka en topp som jag tänkte ha på nyår men hittade en mycket bättre! Och åt pannkakor när jag kom hem samt dammsugit hela rummet. En riktig slapp dag med andra ord!


» Oj vad länge sen.....

Herregud asså! Har inte bloggat på lite mer än en vecka men jag har faktiskt en bra ursäkt, hahaha. I söndags förra veckan fick jag hög feber och kunde inte gå till skolan på två dagar. Missade även två prov sista veckan, men jag pratade med en lärare och jag fick göra provet på fredagen efter vi hade slutat istället. Inte så roligt att sitta kvar i skolan helt själv med alla lärare när de äter julbord, hahahaha!
Och i helgen har jag inte haft tid helt enkelt.

Menmen, idag är det dagen före julafton och jag sitter på jobbet. Kan ju säga att det var ganska segt att gå upp innan 7 imorse asså.... Men jag jobbar bara till 12 idag så det kommer gå fort! Kommer jobba de dagar som inte är röda dagar. Kommer inte ihåg exakt vilka det är. Det kommer nog vara ganska lugnt här de första dagarna, men jag har fått lite uppgifter som jag skall göra och tänker göra dem så fort som möjligt så jag inte har massa saker kvar till sista dagen. Men hoppas att ni får en toppen dag, puss!

 

» Mysig dag!




Haft en super mysig dag med massor av god mat!
Nu är jag på väg in till stan för att möta Freddie.

» Förhandsvisning


Är inne i stan på bion med Oliver, Wilma och Martin just nu och ska kolla på förhandsvisningen av den nya Sune filmen

» Förhandsvisning


Är inne i stan på bion med Oliver, Wilma och Martin just nu och ska kolla på förhandsvisningen av den nya Sune filmen

» ATM




» Bra och dålig start

Shit vad grym jag är! Inte för att skryta asså... Men imorse när jag skulle till bussen blev jag lite sen.. Jag kollade hur många minuter det var kvar till bussen skulle gå och då stod 3 minuter, 3 minuter!! Jag bytte om snabbt som f*n, tog väskan och en påse med en tröja till mamma som jag skall lämna tillbaka. Tog på min mina skor, min jacka, tog mitt te i handen (i en mugg of course) och sprang till bussen. Och jag hann!! JAG HANN!! Helt sjukt att jag hann, hahaha. 
Hahaha, känns som att jag såg ut såhär när jag sprang till bussen.

» Vad är det som händer med världen?

Idag fick jag och mamma våra skvallertidningar i brevlådan. Hahaha, ja, vi prenumererar på sånt, jag tycker är roligt och underhållande.
Så läste jag några konstiga, roliga och kanske lite tråkiga saker... Självklart kan man inte tro på allting man läser i skvallertidningar, så jag väljer att tro på de bra sakerna, hehehe.

När man läste "artikeln" så var det inte riktigt så som man trodde att det skulle vara med tanke på rubriken. Som jag förstod det så skulle Sofia fira jul i Dalarna med sina föräldrar. Och hon jobbar med något projekt i Afrika eller om det var Australien, hahaha.
Läste detta i min tidning medan jag läste något HELA annat i mammas tidning. I min tidning stod det (som ni kanske ser) att Leonardo DiCaprio och den nyblivna singel modellen Miranda Kerr varit på dejt. Men i mammas tidning läste jag att Miranda Kerr var kär i Australiens rikaste man.... Vad kan man tro på??
Jag blev så himla glad när jag läste detta! Älskar båda två, tycker dem är helt underbara och blir så glad för deras skull! Jag hoppas verkligen att detta är sant!
No comments!!

Sen så hände en annan intressant sak mig idag. Min kusins barn som är 9 år addade mig på facebook. Hur gamla var ni när ni skapade ett facebook konto??

» Dagens träning - ✔

Är på väg hem nu och äter en av mina homemade proteinbars.
Gick till gymmet efter skolan och tränade lite, rumpa, armar, rygg, mage och bröst.
Missade precis bussen som går ända hem så får gå en hållplats... Lite extra träning!
När jag kommer hem ska jag plugga svenska, har prov imorgon... 



» Torrhet på högsta nivå

Sitter i skolan och har haft seminarium. Tycker väll ändå att det gick bra. Ska ha studiepass snart. Efter skolan kanske jag drar och gymmar, tränade ju inte igår så tänkte ta igen det idag.
Finns inte så mycket att säga idag, men uppdaterar senare, puss!


» Kärlek till er!

Världens bästa klass! Helt underbar!!

» Nobeldagen


Sitter i skolan och jobbet som bara den! Hahah, nja.. Såklart är det att vissa som jobbar och vissa gör det inte. Kan ärligt säga att jag har jobbat, hahaha.
Har tagit några kort med kameran så några kommer upp på bloggen.

» Nighty nighty!

God kväll! Sitter och lyssnar lite på musik just nu. Har nobeldag i skolan imorgon så vi börjar klockan 13:00 men vi har prov i ekonomi nästa vecka, så vi har en frivillig lektion imorgon vid 11 tiden. Så jag har sovmorgon imorgon! Dock slutar vi typ 18:30 vilket inte är så jätte roligt....
Kommer kanske inte blogga så mycket imorgon så ni är beredda på det, men kommer nog ha med mig kameran, så vi får se hur det blir :)
God natt på er!

 


» Motivation!







» Musikstund


Sitter och lyssnar när Donna och Emma spelar gitarr. Börjar om typ fem minuter.
Efter träningen ska jag träna med Niffe på gymmet, kommer typ inte orka någonting... Men får köra gärnet!! 

» Dagen går mot sitt slut

Godkväll på er! Sitter framför datorn och lyssnar på lite musik. Har pluggat lite idag, kollat på handboll och bara tagit det lugnt.
Imorgon är det måndag igen, skola och träning. Vill inte till skolan igen.. Men det är ju näst sista veckan innan jullov! Tror jag, hahahaha.
Aja, ska inte lägga mig riktigt än, men god natt på er!

 

» Datumljus


Ja, så här långt har vi kommit på vårt datum-ljus, hur långt har ni kommit?

» Så mycket snö!



Åhh vilken bra morgon! Det snöar ute! Dock kommer det tydligen försvinna i eftermiddag då det kommer vara plus grader och regna....

Idag ska jag kanske gå ut att fota lite, medan det finns snö, hahaha. Och så ska jag plugga svenska och ekonomi.

» Slö lördag

Nä, nu vill jag ha långt hår igen! Vill ha mitt långa hår tillbaka... Saknar det jätte mycket, hahaha. Så nu ska jag spara och spara tills det blir långt igen, hehehe!!

Men idag har jag inte gjort någonting. Har städat på mitt rum lite och hjälpt pappa. Hade tänkt att plugga, men det får jag göra imorgon. Nu sitter jag och pappa och kollar på handboll som snart är slut.

 
 

» Lördagsfrulle




» Underbart mysig kväll!

Tjenare! Sitter och kollar på ytterligare en Harry Potter film och dricker te.
Efter skolan idag åkte jag hem och lämnade min väska innan jag åkte in till stan för att träffa några kompisar som jag inte träffat på typ ett halv år! Sjukt mysigt att träffas igen, dock kunder inte alla. Men vi åt middag på thai restaurangen i Arkaden och sedan kollade vi runt lite i olika affärer innan vi bestämde oss för att ta något varmt att dricka på Condeco. Vi satt där tills de stängde och pratade om allt möjligt, jätte mysigt! Sedan satte vi oss vid Centralen, hahahaha.
Jag har haft en jätte mysig kväll med massa skratt och prat, tack för det tjejer!

Mycket charmig bild!

» It's cold




» Den första snön har fallit!

Den första snön har fallit!! Åhh, ja, nu känns det som att det är december och att julen är på väg (ändå väldigt tidigt att tänka såhär?? Hahhahaha!) och jag blir bara så himla taggad och glad, även om jag vet att det är typ 99,9% säkert att den kommer försvinna under natten... Plus att min lampa har sitt egna liv just nu... Den blinkar till lite då och då... Inte roligt asså!
 

» Jobbigaste hemresan ever!

Har tydligen tappat mina hörlurar i skolan under dagen och nu är jag påväg hem från skolan. Sån tur så hittade jag ett par i min jackficka men de är inte så bra.. Det är sånna plug in eller va dem heter och de åker ut hela tiden..! Men det är bättre än ingen musik, if you know what I mean!



» 5 December 2013

Var typ medvetslös imorse när jag vaknade. Så somnade om till klockan 7, fick bara lite panik då, hahaha. Men när jag kom ner till köket ser jag att pappa sitter och kollar på julkalendern. Och jag som trodde att den var för barn....
Men nu sitter i skolan och ska snart kolla på en film i svenskan. Ikväll tänkte jag träna, första gången på typ en vecka. Kommer ju inte orka någonting!

Morning motivation

» Craazzy Weather

Det är värsta ovädret ute just nu! Det har haglat och regnat och såg precis en blixt också! Och jag är seriös när jag säger att HELA huset skakade när åskan kom (!!!!). As läskigt! Aja, har inte gjort någonting idag, gjort lite matte och tänkte snart måla naglarna. Måste verkligen läsa lite svenska ikväll, så tänkte lägga mig tidigare ikväll, hahhahahaha.
 

» #sitteritrappanplugg





» Rubriken är ju det svåra....

Sitter framför datorn och ska snart plugga lite matte samt kolla på någon film. Ikväll tänkte jag läsa antingen lite svenska eller ekonomi eller kanske lite av båda. Får se...

Imorgon är det kort dag iallafall. Börjar 8:15 och kommer väll sluta runt 12 eller kanske 13... Får se hur det blir. Har inte tränar idag heller då ja fortfarande känner mig förkyld, men på torsdag hoppas jag att det blir träning igen!

 

» 2 december 2013

God dagens! Sitter på engelska lektionen och kollar på någon film. Slutar efter detta då jag inte ska vara med på idrotten. 
Så jag ska hem och plugga svenska och ekonomi. Har prov om en respektive två veckor. 
Blev ett ganska kort och torrt inlägg denna gången, men bloggar senare när jag kommer hem, puss!


» Night time!

ÅHH, jag tycker det är så roligt att mina läsarsiffror går uppåt nu! Vet inte riktigt vad det beror på, men hoppas att det fortsätter så!
Aja, tänkte dra mig till sängs strax, börjar tidigt imorgon. Och jag är så himla trött på mornarna... Ush! Men god natt babes!

 
 

» Study mode - ON




» 2 December - en dag närmare Jul!

TJABBAAAAA! Sitter i skolan som vanligt. Ingenting speciellt kommer hända i skolan idag så jag drar inte upp det.
Var ju på Freeport med mamma och pappa igår kväll, hittade ingenting. Ingenting?! Oherregud! Mamma blev nog lite förvånad, hahaha.
Tänker inte träna idag, är fortfarande förkyld och har ont i halsen. Ska kanske spela match imorgon med damdjuniorerna, men vet inte riktigt än. PUSS!

 

» Study hard

Sitter och pluggar matte just nu. Det känns som att jag springer mellan rummet, toan - för att snyta mig och köket - för att hämta nytt te. 
Senare i eftermiddag ska jag, mamma och pappa åka till Freeport. Får se om jag kommer hem med något.



» Första Advent

Herregud vad tiden går fort! Det är redan december!! Det känns som det var januari förra månaden, helt sick asså! Veckorna bara flyger förbi, eller är det bara jag som känner så?

Menmen.. Idag ska jag plugga i stort sätt hela dagen, ska kanske hjälpa mamma sätta upp lite adventssaker då vi båda var för trötta för att göra det igår.

Åhjusteja! Typ världens bästa sak har hänt mig denna morgon, jag har laddat ner Photoshop CS6 igen så nu har jag det hela tiden!! Är så glad! Laddade ner CS5 som jag inte använt förut och det var lite annorlunda, så det tog lite längre tid att redigera om man säger så. Men jag hoppas att ni får en fortsatt bra söndag.