» December is coming!







» Vilken bakdag!


» Sista November

Dagen har varit väldigt lugn. Jag och mamma var på Backaplan och handlade, kom hem med en stickad tröja. När vi kom hem började jag göra lussebulledegen och sedan gjorde jag en deg till Patrik (han är mjölkallergiker, så vi gjorde två satser). Jag tror vi gjorde 4 plåtar och vi blev klara för någon timma sedan. Mamma gjorde en saffranskaka också. 
Nu sitter jag framför tv:n och kollar på en film och väntar på att mamma ska komma hem med middagen. 

» Lussebullebak




» God morgon världen!

God morgon på er! Vaknade för en stund sedan, kunde inte sova så lär väll vara dötrött ikväll. Men under natten har min lilla "förkylning" blivit värre, så nu är jag väll typ förkyld...

Har inga riktiga planer för dagen, ska ta det lite lugnt, baka med mamma och kanske plugga lite.

 

» Nu är det på G....!

Sitter med Cissi och Vickis och kollar på något. Vi åt lite glass och popcorn medan vi kollade på idol. Tyvärr blev det TVD denna veckan.
Känner att jag ska gå hem snart, har inte varit på topp idag och jag ska hloa mamma att baka lussekatter imorgon.
Men god natt babes!



» Paniken som uppstår när man inte vill bo kvar

Men asså ååhh!! Vill bo i USA! Inte för att låta som en helt märkesbög men seriöst, alla märken är ju där, typ allt är så billigt där (vad jag har hört!) och det verkar bara vara så awesome! Nä, jag ska dit innan jag dör asså!

Ojojoj, har helt glömt av bloggen idag asså! Men var och gymmade innan skolan, så var helt slut efter. Hade matte på morgonen och nu på eftermiddagen hade vi samhäll. Hade bokdiskussion om världens tråkigaste bok - Farfar var rasbiolog. Kom hem vid halv fyra och ska snart åka till backaplan för att möta mamma och handla lite med henne.

Ikväll blir det myskväll som vanligt med Cissi och Vickis. Och bara ta det lugnt. Har inga planer för helgen, ska väll ut och fota på söndag om det är bra väder.


» Min morgon




» Efter-träningen käk


Två apelsiner, lite fil, ett glas te och en Corny Big bar.
Kom hem för någon timma sedan. Träningen idag gick väll bra och det var roligt också!
Imorgon har jag sovmorgon men tänkte dra till gymmet och fixa mitt gymkort och träna ett pass så jag slipper det efter skolan.

» Dagens Outfit


Tröja - Gina Trocot | Jeans - Kapp Ahl | Skor - Lager 157 | Jacka - Stadium

» One day left to weekend!

Amen godmorgon! Är som vanligt i skolan nu och ska snart ha svenska. Kunde inte somna inatt så jag låg vaken till typ 2 och bara vred och vände på mig tills jag lyckades somna. Spelade lite spel, uppdaterade appar, gjorde ett collage i Polyvore och jag hittade grymt mycket motivation till att träna!
Tänkte gå till Gina efter skolan för att kolla lite. Har present kort där dock har det förmodligen gott ut.
Ikväll blir det träning, känns som att jag börjar bli förkyld igen.....
Menmen, bloggar mer senare, puss!

 
 

» Två från dagen

Två bilder från dagen. Nikon 5100, Nikkor 50mm

Sitter iallafall i sängen just nu och hade tänkt att kolla på en film. Känner mig inte riktigt på topp just nu så ska nog lägga mig tidigt. Imorgon börjar jag tidigt och slutar halvsent. 8:15 till 14:40.

» Photoshop CS5

Nu har jag precis laddat ner Photoshop. Dock bara i 30 dagar sedan måste jag ladda ner det igen. Har bara ingen sida som jag kan göra det, men det får jag försöka hitta snart!
Bilder kommer upp, I promise!

 

» Nikon 5100 och Nikkor 50mm



» and Late Mornings!

God morgon finisar! Ska snart äta frukost, hahahaha. Idag blir det te, två knäckemakor och lite homemade äpplemos!
Hade ju tänkt gå ut och fota idag, men det är inte så fint väder ute just nu... Men drar kanske ut om en timma eller något. Såg att det skulle bli fint väder på söndag, så då ska jag fota!

Idag ska jag inte göra så mycket, plugga lite, ta det lugnt och kanske kolla på 1D live stream. Hahaha, en sån liten tönt jag är!

Vill verkligen kunna göra såna här lockar!!

» Late nights

Sitter och kollar på lite OTH medan jag har målat naglarna. Det är omprovsdag imorgon så jag är ledig. Tänkte passa på att ta lite kort, dock ska det vara mulet och såklart kommer det vara strålande sol på torsdag! Just my luck..... Men använde inte min kamera så mycket under hösten och jag har ju ett nytt objektiv, samt att jag behöver ha en ny header här och profilbild på facebook. Dock har jag inte photoshop, så det måste jag också fixa! Aja, bloggar mer senare, puss på er!
 

» Kaosartad dag!

Ojojoj, sorry för ingen uppdatering idag men har inte riktigt haft tid. Började tidigt med en väldigt lång ekonomilektion. Sen på lunchen var det kaos! Först fastnade maten i hissen och när de skulle lägga upp maten så gick brandlarmet. Så vi fick börja engelskan senare så vi hann äta. Vi hade uppsatsskrivning under lektionen. Det gick väl ändå okej tycker jag.

Och nu sitter jag på bussen mot träningen och den började köra fel väg... Det går bra idag asså! Och så ska vi väl förmodligen ut och springa nu innan träningen. Är inte sådär jätte taggad inför det.



» Gör det mysigare att plugga!


Sitter i sängen och äter apelsin, dricker te och pluggar engelska. Har tänt lite ljus så det blev lite mysigare!

» Gråsvart klädsel


Dagens outfit | ny topp - Kapp Ahl | Byxor - Kapp Ahl | Skor - Converse | Jacka - Stadium 

» Ny Instagram

Då var det gjort! Nu har jag gjort mitt nya instagram konto - lindaamelkersson. Jag tycker att alla kan följa det! NU! ;) Lite jobbigt att börja om från början. Startade mitt andra konto för drygt 2 år sedan.

Menmen, har svenska just nu och vi pratar om Medeltiden. Ingenting speciellt har hänt idag, hade naturkunskap, Elina kladdade lite på min arm. Ska till gymmet efter skolan, får med mig Niffe, skönt att inte träna själv.

Efter skolan ska jag plugga engelska, har en uppsats som vi ska skriva imorgon.
Men bloggar mer senare, puss!

 

» Gamla bilder på Bilddagboken

Vet inte riktigt hur jag hittade det, vet inte hur jag kom att tänka på det, men jag hittade min inloggning till bilddagboken eller dayviews som det heter nu. Och jag har inte skrattat så här mycket på jättelänge! Lade upp några bilder som jag aldrig hade lagt upp i dagsläget, lagt upp jättefula och konstiga bilder. Väldigt många bilder väcker faktiskt många roliga minnen som jag hade för några år sedan och vissa (väldigt många) ångrar jag att jag lagt upp.
Så jag fattar verkligen inte att jag gör detta nu........
Älskade Bjurslätt för ett bra antal år sedan!
 

» New in


Hittade tyvärr inte det jag letade efter, men jag kom hem med två andra toppar som jag tycker var snygga!

» Solig söndag förmiddag!

God dag finisar! Sitter i bilen med mamma och är på väg till Frölunda Torg. Det känns som att klockan är typ två eller något... Tror att det beror på att jag väcktes ganska tidigt och att jag har dammsugit övervåningen.
Hoppas att jag hittar det jag letar efter. Blir lite små ledsen annars... Sen när vi kommer hem ska jag städa undan lite kläder från min säng och min soffa sen ska jag plugga så länge jag orkar.
Har fortfarande inte fått tillgång till mitt instagram konto så får väll göra ett nytt på måndag..... Surt asså!

» Ute på öarna

Nu är vi på färgan påväg hem från kusinerna. Vi kom dit vid 4 tiden så vi har varit där ett tag. Vi har haft jätte mysigt och vi kollade på Dumma mig 2. Har inte sett ettan, men den var lite smårolig.

Imorgon händer inte så mycket, ska plugga så mycket som jag orkar och så ska jag hjälpa mamma med att städa och så ska kanske jag och mamma åka till Frölunda Torg.
Så här såg det ut när vi var påväg ut. Riktigt fint!

» The Hungergames - Catching Fire

Lugnt bästa filmen finns! Den var ju 2 timmar och 26 minuter men det kändes som att den var typ 1,5 timmar. Tiden gick så himla fort, lite för fort faktiskt!

Men filmen var så himla bra! Kanske lite långsam start men den gick över ganska fort. Det är den bästa filmen jag någonsin sett och jag vill se den igen så bra som den var! Jag tänker inte spoila någonting så don't worry! Så om ni inte redan sett den, så SE DEN!!

Den får 10 av 10!

 

» Minihandbollstunering

Sitter i hallen och dömer minihandbollsmatcher med Karin. Vi kom hit vid tio över nio. 

Ikväll blir det kalas för Oliver som fyller år imorgon eller om det var i torsdags, hahaha.



» Otillgängligt Instagramkonto

ÅÅHHH!! Nu börjar jag bli lite smått arg/frustrerad! Jag kan inte logga in på mitt instagram konto! Har försökt i snart 24 timmar men kan fortfarande inte logga in. Jag får inget mail om mitt nya lösenord som de tydligen bytt!! Är så himla arg just nu! Dels för att jag inte kan logga in på min instagram och för att min dator börjar bli lite weird!!!!

Har jag tekniska problem denna veckan? Svaret är JA det har jag!!
Men nu får jag försöka fixa detta med instagram och sedan släppa det innan vi åker in till bion. Ska gå snart, puss!

Justeja, jag gick till Vero Moda där jag hittat några snygga toppar (på deras hemsida) men kunde såklart inte hitta dem i deras affär.... Bara lite dålig dag eller??

 

 


» Heads up


Sitter och spelar ett spel nu innan samhällen börjar. Riktigt roligt! Vi har skrattat hur mycket som helst, hahaha!

» Sneaky

Tjenare alla underbara! Missade min buss så fick stressa till hållplatsen efter för att ta en annan buss som jag hann med. Blev lite små varm vilket inte var mysigt! Och behöva gå upp till tredje våningen kommer ju inte heller bli så roligt...

Orkar inte gå till gymmet efter skolan idag, så ska kolla lite i stan innan jag åker hem och bara tar det lugnt. Ikväll blir det ju bio med Cissi och Vickis vilket vi alla sett fram emot ett tag nu!

» Seger mat!

Sitter i bilen påväg hem från matchen. Vi vann med 20-6. Tycker inte att det gick så bra för mig, men det blir bättre!

Imorgon är det låååång sovmorgon så ska passa på att sova så länge som tillåtes.



» Game Time!

Sitter i bilen och är på väg till matchen. Åkte ju till mamma efter skolan och köpte indisk mat till middag. Jättegott faktiskt!

Imorgon är det äntringen fredag! Har sovmorgon, ska kanske gymma efter skolan och på kvällen blir det Catching Fire med tjejerna! Är så himla taggad asså.

Aja, bloggar efter matchen, Puss&Kram!



» Usch o fy o bläää!!

Asså det här är ingen bra tid för mig!! Hittar massa snygga plagg som jag vill ha eller plagg som jag vill ha men inte kommer använda mycket. Igår hittade jag typ 6 toppas som jag vill ha och idag har jag hittat typ 3 eller 4... Usch, hemskt att jag hittar såhär mycket kläder på 2 dagar. 2 DAGAR!!! Vill ha massa olika saker, vill ut och resa till massa olika länder/städer med familj och vänner. Önskar bara att jag hade tillräkligt mycket pengar men neeeeej, det blir alldeles för mycket!
 

» Segaste dagen på länge

Sorry för att det första inlägget kommer såhär sent men jag har bara haft 10 minuters rast och långa lektioner. Har precis ätit och ska ha marknadsföring i om en cirka halvtimma. Efter skolan drar jag till mammas jobb för jag ska spela match med division 5.
vill ha vinter nu, inte sen höst

» Drömmer mig bort i affärerna!

 

» Film och lunch dejt med Karin ♡





» Halva veckan kvar

Nämen tjaaa! Sitter i skolan just nu och lyssnar på en sista redovisning. Idag är det kort dag igen och skulle ha gymmar med Karin men så blir det inte då hon glömde sona kläder hemma.
Så vi ska åka hem och kollar på en film om det vi arbetar med i svenskan.
my goal for next summer

» Ledig förmiddag

God morgon! Kanske inte bästa orden, hahaha! Vaknade vid 10 tiden imorse då mina två första lektioner var inställda, så nu har jag bara idrott på eftermiddagen. 
Åt en jätte god frukost imorse! Gjorde hallonsmoothie, te, två apelsiner, ett ägg och två knäckemackor. Ska iallafall snart dra mig mot bussen, börjar om typ en timma så åker om en halvtimma. 

Ikväll blir det träning men innan det så ska jag plugga! Hade tänkt att jag skulle göra det nu innan jag åkte men så blev det verkligen inte!! Har tagit det lugnt hela förmiddagen. 
Bloggar mer när jag kommer hem sen, puss!


» Kvällsmys med film, frukt och te

Äter lite kvälls mål medan jag sitter och kollar på en film. Äter en apelsin, en banan och lite russin samt dricker citron te. 

När mamma och pappa kom hem åkte jag och pappa ner till Backa Plan för att lämna in min mobil på lagning, så den blir klar imorgon någon gång... Men det ska bli lite roligt att se hur jag kommer klara mig utan mobil imorgon, hahaha.

Imorgon är det låååång sovmorgon eftersom min första lektion är inställd då min lärare är i Stockholm. Så börjar runt 11 halv 12!!

Men jag bloggar mer imorgon, puss!

samma bild som häromdagen, men den är klockren!!

 


» ATM

Är just nu på gymmet i Möndal, är inte ens 5 pers här...
Men bloggar mer ikväll, puss på er!



» Låt kreativiteten flöda



så här kreativa är jag och Karin ibland, hahahahahahaha!!


Syns inte så bra, men här är sprickan i min mobil som jag ska lämna in imorgon



» New week, new opportunities

God morgon alla! Sitter på bussen och är på väg mot skolan. Ska till gymmet direkt efter så att jag får mer tid till plugget. Har kort dag idag, börjar 9:35 och slutar vid två tiden.

Denna vecka ska jag börja vara nyttigare, inte äta lika mycket onödiga saker och sånt. Så för att starta med detta så hade jag tänkt att byta design, dock har jag ingen ny header så får fortsätta med denna ett litet tag till. 

Men jag bloggar mer under dagen, puss!
min räddning igår kväll!

» H#LVETES J*VLA F#NSKAP!!!

Ja, detta blir väll ett aggressions inlägg. Det här har nog varit värsta dagen i mitt liv! Iallafall på länge.... Spelade match för någon timma sedan och jag sköt typ 10 skott och endast 1 gick in (!!!) så gav upp. På väg ut till bilen så ska jag ta upp min mobil så är det ju självklart att jag tappar den och får sprickor i skärmen. Så är inte på bästa humöret just nu...

Men nu ska jag gå ner och duscha, sen ska jag ta med mig lite B&J med mig upp, sätta mig i sängen och försöka kolla på någon film. Men eftersom att swefilmer har varit konstig hela helgen så tar jag med mig en reserv med mig upp!
Jag hoppas verkligen att eran dag har varit bättre än min!

 

 


» Varför går tiden så fort?

God dag alla fina! Bloggade igår via mobilen men det kom aldrig upp...
Var ju iallafall på mässan, träffade några klasskompisar, såg massa från skolan samt några andra kompisar.
Jag tycker att det hjälpte väldigt mycket och jag tycker att jag har fått lite mer valmöjligheter. Dock vill mamma eller pappa följa med mig nästa år, hahaha can't blame them liksom! Jag är så himla glömsk och virrig när det kommer till sånt här!

På kvällen gjorde vi hemgjord pizza, super god som vanligt! Och lite senare drog jag upp till Cissi och Vickis för att ha myskväll. Kollade på Så mycket bättre, en film och det senaste avsnittet av TVD. Vi satt även och pratade om lite olika saker, resor, filmer, framtiden, plugg och så vidare.

Nu sitter jag här och pluggar. Ska plugga nästan hela dagen, ush! Men ska ta ett litet break sen när handbollen på tv:n börjar. I eftermiddag ska jag själv spela match, med division 5.

Mer bloggar mer senare, puss!

 

» Mållös match

Wow! Jag kollar på fotboll, är faktiskt lite förvånad! Det hände något i somras när damerna hade EM då jag började kolla mer och mer på fotboll.

Efter matchen ska jag ta med min lite B&J glass med mig upp och kolla på någon film eller på någon serie.
Imorgon ska jag och Freddie till någon framtidsmässa och försöka komma på vad vi ska göra i framtiden, hahahaha. Karin kanske följer med också, det ska bli mysigt!

Men ska fortsätta kolla på matchen, puss!


» It's FRIDAY again friends!!

Goddag! Sitter med Elina och har samhäll. Idag är det fredag och jag slutar om cirka 2 timmar. Hade matte tidigare idag och vi fick tillbaka matteproven. Jag tycker ändå att det gick bra.

Som jag nämnde igår så skulle min klasskompis försöka ladda ner Photoshop till mig men tyvärr gick det inte... Så får försöka hitta någon Youtube video senare.
Men bloggar mer senare, puss!

 

» Game day!

Sitter i hallen och kollar när damerna möter Warta i division 2. Vi var två som kom till "träningen" så vi gick ut och sprang i 30 minuter. 

Imorgon är det fredag! Och en klasskompis ska försöka ladda ner Photoshop till mig. Hoppas verkligen att det funkar så det kanske blir lite fler foton som jag tagit! Menmen, bloggar mer imorgon, puss!



» Svenska

Godmorgon! Sitter och har svenska just nu. Vi håller på med Antiken så vi kollar på två olika klip från Troja samt Odysséen. Har sett båda filmerna, tycker faktiskt att de är bra.

Ikväll tror jag att det blir träning, det är match när vi har träning, så vet inte riktigt hur det blir...
Men bloggar mer under dagen, puss!



» Faaaail!

Hahahaha, failade med både håret och med naglarna. Prövade för första gången kaviarnagellack. Det är lite svårt att ha kvar det på naglarna och om jag tar vanligt lack på ser det jättekonstigt ut. Hahaha, så vet inte riktigt hur jag ska göra. Och jag började locka håret med min tjocka locktång men mer gick inte heller så bra. Så jag gav upp, inte min dag idag asså, hahahaha.
 

» Slappar ännu mer!

Åt precis typ världens suraste apelsin! Var typ värre än att äta en citron, hahaha!

Börjar få lite bloggtorka, det kan ju inte vara så roligt att läsa om vad jag gör dag ut och dag in hela tiden, så om ni har några förslag så kommentera gärna! Funderar på att göra en 30 dagar, men jag vet inte riktigt, i så fall börjar jag på måndag.

Slutade vid 12 tiden idag, åkte hem och har bara tagit det allmänt lugnt. Jätte skönt måste jag säga!
Aja, men nu ska jag fortsätta kolla på lite OTH samt måla naglarna och kanske locka håret, har lite tråkigt just nu, hahahaha.

P.S. ska även byta bloggdesign snart, måste bara hitta en bra header som jag kan ha, hahaha.

 

» Do everything, regret nothing!

Älskar onsdagar! Börjar tidigt och slutar tidigt. Har ingen träning på kvällen så jag kan slappa heeeeeeeela dagen! Plus att halva veckan har gått.
Spelade ju mach igår, jag var super nervös men jag tycker ändå att det gick hyfsat bra. Vi vann men det var en jämn match.

Just nu sitter jag iallafall på engelska lektionen. Har studiepass sedan och mentorstid efter det. Sen slutar jag!
När jag kommer hem ska jag städa lite på mitt rum och sätta mig i min sköna soffa och bara chilla.

 

» On second thoughts......

Nu börjar jag bli riktigt nervös, fast inte riktigt nervös.. Vet inte riktigt vad man kan kalla det, så jag kallar det för nervösitet, hahaha. Ska ju snart möta mitt gamla lag, hoppas att det kommer gå bra.
Men bloggar kanske när jag kommer hem ikväll, puss!



» Julmust it is!

TJENA MITTBENA! Sitter i skolan och dricker lite julmust. Som jag har saknat Julmust asså!
Hade ekonomi i morse och nu har jag engelska. Jag och Karin hade våran engelska redovisning, tycker ändå att det gick bra.

Sista lektionen är idrott, ska spela innebandy. Inte min starka sida asså.

Bloggar mer i eftermiddag, puss&kram!

 


» Monday is OVER

Tjenare! Tycker det är lite konstigt att mina läsare ökar när jag inte bloggar... Tycker inte ni också det?

Aja, var i skolan tidigare idag och efter det var det hem och äta innan jag åkte ut till gymmet. Känner och hoppas på att jag kommer få lite träningsvärk i benen imorgon.

Imorgon ska vi möta mitt gamla lag, Bjurslätt. Har laddat upp i typ en vecka nu men är fortfarande hur nervös som helst.
Får väl hoppas på det bästa.

 

» Study Sunday

God dagens! Sitter framför datorn med musiken på och pluggar lite ekonomi.
Igår hjälpte jag pappa med att täcka båten när det regnade jättemycket. Frös typ hela dagen efter det. På kvällen var jag hemma själv och bara tittade på lite serier, åt tacos och resten av min Yolliebox.

Idag ska jag plugga samt spela match ikväll. Annars vet jag väl inte vad jag ska göra mer idag. Plocka lite på rummet kanske.
Men back to studying, puss!

världens snyggaste person typ?

» Tacofredag




» It's FRIDAAAY!!

Idag är det FREDAG!!! Var och gymmade innan jag började i morse. Väldigt skönt faktiskt. Har inte hänt sådär jätte mycket i skolan idag. Vissa säger att vi kommer sluta klockan två idag istället för 14:50, UNDERBART!!!

Ikväll kanske jag ska träffa Cissi och Vickis och kolla på lite TVD, annars kollar jag på det själv, hehehe.

Åhh, är sååååååååååå hungrig just nu!!
 

» Morgonträning




» Träningstajm

Sitter ute i kylan och väntar på att bussen ska komma. Hade seminarium idag som sista lektionen, så slutade innan 13:00 vilket var skönt istället för 14:40. När jag kom hem gjorde jag ingenting! Tog det lugnt och kollade på lite serier. 

Men nu kommer bussen, puss!



» Days Until

 

» And I'm back

Ojojoj, har inte bloggat på hela veckan, har ingen riktig anledning till varför jag inte gjort det. Har bara inte haft orken till att blogga... Har inte gjort så mycket denna veckan.. I måndags gymmade jag med Karin innan jag gick på massage. Efter massagen åkte jag till hallen för att spela match mot Kärra. I tisdags tränade jag och Karin på gymmet igen och senare på kvällen var det träning. Spelade lite basket efter vi sprang ute, roligt men väldigt flummigt, hahaha. I onsdags hade jag utvecklingssamtal, så inga lektioner! Gymmade med Karin efter det och sedan åkte jag hem och pluggade hela eftermiddagen. Har en inlämning tills idag men jag trodde att den var till nästa torsdag.

Ikväll blir det träning igen, så innan dess ska jag ta det lugnt och läsa lite samhällskunskap.
Men jag bloggar mer senare, puss&kram!

bild från i somras som är tagen av Emma

» Nattinatti

Sitter och kollar på lite Awkward. Har ätit lite jordgubbar också, hehehe.
Imorgon är det måndag igen, ush! Och tillbaka till skolan... Vill verkligen inte... Men ska få massage imorgon efter skolan och på kvällen ska vi möta Kärra. Har inte tränat på en vecka, så kommer typ inte orka någonting...

Men somnade typ 3 inatt så ska lägga mig nu. Godnatt!

 

» New In | Lager157

ett par skor, två bodybutters, två par raggsockor, två koftor, två basics linnen, två basics tröjor och en grå t-shirt

» 3/11/13

Tjenare! Kollar på lite OTH samt tar kort på det jag köpte i fredags på Lager157.
Idag har jag inga planer, ska kolla på handboll senare idag. Annars ska jag bara ta det lugnt och läsa lite engelska.

Hahaha, blev ett ganska kort inlägg, men jag lägger upp bilderna snart, puss!


» Bildlöst inlägg

Sorry för inget bloggande idag, har haft gjort ganska mycket. Först hjälpte jag mamma med trädgården och efter det övningskörde vi lite. Handlade även lite mat.
Nu sitter jag i mitt rum och kollar på lite New Girl och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Om de inte kommer hem snart äter jag utan dem, hahaha.

Ikväll blir det filmkväll med Cissi och Vickis. Ska kolla på TVD och kanske något annat efter det.
Var ju på Lager157 igår med mamma, kom hem med mer än vad jag hade förväntat mig, hahaha, men bilder kommer förmodligen upp imorgon.

 


» It's a boring Friday

har inte gjort någonting alls idag. Gjort egna proteinbars som var jättelätta att göra och förhoppningsvis blir dem jättegoda! Lockat håret har jag också gjort, dock gick det inte med min tjockare locktång så tog min smala för jag hade inget annat att göra.

Mamma kom hem med lite thaimat vid 3 tiden och nu sitter vi och kollar på en Wallander film. Senare ikväll ska vi åka till lager157 och kolla om de har något där. Hoppas det för jag är faktiskt sugen på att shoppa lite.

Men bloggar mer senare, puss!