» Sista oktober

Tjena alla underbara!
Sitter framför datorn och kollar på lite OTH. Idag har jag inte gjort så mycket. Var i stan lite med Freddie och nu har vi precis ätit middag mer mormor och farfar. Pappa fyller ju år idag, så vi firar honom lite.
Har inte så mycket mer att säga, hahaha, så bloggar mer imorgon eller kanske senare, puss!

inte för att vara sån... men sååååå snygga!!
 

» Grym myskväll!


Träffade Cissi och Vickis efter jobbet idag och hade en myskväll. Vi köpte varsin Yollibox och smakade av varandra. Ändå helt okej och det var jätte mysigt att träffas mitt i veckan. Plus att vi har köpt biljetter till Catching Fire!!!

Men jag bloggar mer imorgon, puss!

» Hard work, work!

God morgon alla fina! Är på jobbet just nu och skall vara här ända tills jag slutar, dvs klockan 17:00. Efter det ska jag och mamma handla inför pappas "kalas" imorgon. Han fyller år så mormor och farfar kommer över på middag. Skulle ha spelat match idag men jag har fortfarande ganska ont i halsen. Imorgon på träningen blir det coopertestet. Hoppas på ett sett att jag blir bättre tills då för då har jag det överstökat och då får jag förhoppningsvis bättre resultat nästa gång vi gör det. Men på ett sett vill jag inte göra det....

Men nu är det back to work och dricka myyyyycket med te och honung.
P E A C E


» 29 oktober 2013

Dagen har spenderats med Karin som kom hit vid 11 tiden och hon gick för lite mer än en timma sedan. Vi blev klara med engelskan och det är grymt bra nu, hoppas bara att läraren tycket det också, hahaha. Vi gjorde även jättegoda kokosbollar. Gjorde halvsats så det inte skulle bli så många, hahaha.

Just nu sitter jag iallafall framför pappas dator igen och kollar på OTH igen medan jag försöker fixa smileysar till bloggen. Vet någon hur man fixar det??

Läggar kanske upp något litet inlägg senare ikväll, puss!


» Lugnet efter stormen

God morgon! Sitter framför pappas dator och kollar på lite OTH medan jag äter lite "frukost". Och med frukost menar jag ett stort glas med te och lite hemgjort äpplemos. Känner mig inte så mycket bättre än igår, men är inte sugen på att äta någonting...

Idag ska Karin komma hit så ska vi plugga lite engelska. Sen ikväll tror jag inte att jag ska träna så då blir det förmodligen ingen match imorgon heller.....

Bloggar mer senare, puss!

Random arkivbild

 

» Myselimys


Det blev ingen träning för mig idag. Var och är fortfarande ganska tjock i halsen samt i näsan. Så bestämde mig för att ta ett varmt och mysigt bad! Känner mig dag likadant nu som jag gjorde innan, men det var jätte skönt ändå.
Men nu ska jag lägga mig och hoppas på att jag blir lite bättre, puss på er!

» WANTIES

Ja, vill ha detta just nu... Nike Air Max - så himla snygga! Har hört att de är super bekväma också. Macbook Air - för är inte nöjd med min dator, kommer dock inte bli någon ny på några år... Och en tröja från Femme Design - som var super mysig! Hittade dock ingen bild på den.

» Working

Godmorgon!
Kom nyss till jobbet (där jag sommarjobbade). Ska jobba idag och på onsdag vilket ska bli roligt! Ikväll blir det träning på gymmet, är dock lite sjuk, ont i halsen och är lite tät i näsan, men det får gå ändå.
Så jag kommer väll hem vid 8 tiden och då ska jag bara äta lite och duscha innan jag lägger mig i sängen. Var så himla trött imorse.

Men nu ska jag vattna alla blommor, ha det!

bild från i somras när jag jobbade

» Myskväll

Sitter och kollar på handboll med mamma. Jag och pappa valde att ta Audin istället för BMWn så vi drog ut och körde lite. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, men det var ganska svårt att parkera...

 

» Changed plans

Skulle ju ut och övningsköra med pappa förut men bilden ville inte starta, så vi får ta det någon annan gång... Så nu sitter jag framför tv:n och kollar på Twin Peaks och skriver lite på min svenska essä medan mamma står och stryker. 
 

» Vintertid

Godmorgon alla fina! Ligger i min underbara säng och kollar på lite OTH. Idag ska jag inte göra så mycket, skriva lite svenska och övningsköra för första gången (!!!!) är ganska nervös faktiskt.....
Men bloggar mer senare, puss!



» AUTUMN 2013

Några av bilderna som jag tog idag.

» I'M BACK!

Ja, ni läste rätt! Nu är jag tillbaka igen! Och jag är tillbaka med en nu design, har inte lagt upp den än, men den kommer någon gång i veckan.

Hade ju väldigt mycket i skolan förra veckan, men nu är det över! Nu har jag höstlov, måste dock plugga ändå. Har en essä tills på torsdag och en engelska redovisning efter lovet. Ska även jobba på lovet samt träna och slappa, som jag ska sova och slappa!!

Tidigare idag var jag och pappa hos mormor och lämnade lite båtdynor, efter det åkte jag och mamma till Backaplan. När vi kom hem gick jag ut och fotade lite innan solen försvann, första bilderna som jag tagit i höst typ.

Nu ska jag återgå till att redigera de bilder som jag tog idag har dock bara 2 dagar kvar av photoshop.
Men puss på er!

 

» No Motivation

Har verkligen ingen motivation längre.... Varken för träningen, skolan eller livet. Låter väldigt deprimerat, men det är det inte. Så kommer kanske inte blogga så mycket denna helgen dels för jag ska spela SM så jag kommer inte ha någon tid, kommer nog inte blogga nästa vecka heller... Kommer ha ganska mycket i skolan då som jag måste plugga på...

Men jag kommer tillbaka snart, hehehe, puss så länge!


» 17 oktober

Tjo! Var inte riktigt på humör igår kväll så orkade inte blogga. Men nu sitter i skolan och har typ rast. Jag, Freddie, Karin och Elina ska gå och äta lunch på yummy. Vet inte om någon annan också ska följa med, tror inte det.

Ikväll är det iallafall träning inför SM som vi skall spela till helgen. Vi ska åka till Trelleborg på lördag morgon.

Men just nu mår jag ganska illa, så bloggar mer senare, puss!

 

» Lucky lucky ♥

Jag är så lycklig lottad att ha så fina och underbara vänner som jag har! De får mig alltid på bättre humör och jag vet att de alltid finns där för mig! Jag tänker inte nämna några namn, för ni vet redan vilka ni är. Så tack för allting, ni är underbara, puss på er! ♥
 

» Onsdag 16 oktober

Sitter i sängen och väntar på att Karin ska svara, vi ska plugga engelska hemma hos henne och så ska vi baka tills på fredag. Om vi blir klara tidigt kanske jag drar hem och fotar lite, måste ju passa på nu när det är fint väder!
Idag har vi varit lediga då det var omprovsdag och alla lektioner var inställda, så pappa väckte mig vid kvart i 10. Det var väldigt skönt att få sova ut en vardag!

Men nu ska jag passa på att plugga lite matte, så pussochkram!

 

» 15 oktober

Tjo! Sitter framför tv:n med mamma och pappa och kollar lite på ishockey medan jag pluggar engelska.
Jag kom hem vid 17 tiden efter att jag och Elina vandrade i 2 timmar och 25 minuter, vilket var bra! Så vi är väldigt nöjda över tiden och det var faktiskt roligare och mysigare än vad jag trodde att det skulle bli.

Hade ju med mig kameran, fick dock inte sådär jätte många bra kort, men några blev det väll allt, hehehe.

Hann tyvärr inte träna ikväll då jag kom hem så sent, så har pluggat lite matte och nu ska jag ju börja med engelskan.
Bloggar mer imorgon, P&K!

 

» Vandring

Sitter vid centralen med Elina och väntar på bussen på väg till vandringen.
Ska ut till Ksjön och sedan ska vi gå till Skatås, så vet inte riktigt om jag hinner med träningen ikväll för vi kommer få gå i från Skatås vid 16-17 tiden...
Men jag bloggar mer senare, puss!




» So Excited

OMG! Nu har mamma och pappa bokat biljetterna till Tokyo!! Så nu sitter jag i min säng och äter lite glass och en clementin och ska snart skriva lite på engelskan och på ekonomin.

Imorgon ska vi vandra, tänkte ta med mig kameran eftersom det ska bli bra väder. Så får se om det blir några bra bilder, puss på er!



» Super trött

Är så himla trött asså! Sitter på bussen och sover, asså varför?
Menmen, vad kan jag göra åt det liksom??  

Nu är jag iallafall framme, puss!

» Skolfoto nästa

Sitter i bamba och ska snart ha skolfoto eller vad man säger. Hade naturkunskap innan och ska ha matte i eftermiddag.

Ikväll blir detgymträning, är inte riktigt taggad för det... 
Men nu ska vi ta skolfoto, bloggar mer i eftermiddag, puss! 
saknar mitt långa hår!!

» Bad day

Då var ännu en helg snart sluta.. Tiden bara flyger förbi, så jobbigt!
Spelade somsagt två matcher idag. Spelade oavgjort i första och andra vann vi med två, fick dock inte spela någonting med damerna och första matchen gick inte alls bra för mig...

Hoppas att morgondagen blir myyyyycket bättre, godnatt!
lagfotot

» Glee

God morgon! Sitter och kollar på det senaste avsnittet av Glee som är tillägnat till Cory Monteith (Finn Hudsen) då han dog i somras. Tyvärr är mitt internet super segt så det hackar typ varannan sekund....

Idag ska jag inte göra sådär jätte mycket heller, städa lite och spela två matcher i eftermiddag, en med damjuniorerna och en med damerna.

Men jag bloggar senare, hoppas ni får en bra dag!


» TVD & New Girl

Sitter i Vickis soffa och har precis kollat på TVD! Sjukt bra!!
Var på middag hos några kompisar till familjen, riktigt gott och mysigt! Efter det drog jag hit och nu sitter vi och kollar på New Girl.

Bloggar mer imorgon, puss!



» Min nya älskling! ♥

Nu har jag äntligen köpt ett nytt objektiv! Bytte in mitt andra fasta då jag känner att jag inte kommer använda det så mycket nu när jag har ett nytt. Pappa körde mig ut till Scandinavian Photo efter lite tjatande under veckan, hehe.
Självklart så testade jag objektivet direkt när jag kom hem och jag är så sjukt nöjd!! Detta kommer jag använda mycket!

 

» Saffranskaka





» Slapp Lördag!

Åhhhh, godmorgon på er! Sitter och kollar på Skrållan! Känner mig som ett litet barn igen, hahaha. Men snart är det slut och då ska jag göra lite frukost. Idag ska jag inte göra så jättemycket. Baka en eller två kakor till ikväll, plugga lite och sedan om jag hinner hade jag tänkt dra mig till gymmet eller träna hemma kanske?
Men jag bloggar mer senare, P&K!

 

» En sista gång , del 1

Världens bästa pappa!! ♥
 

» Från sämst till bättre

God kväll alla! Sitter framför datorn med popcornskålen bredvid mig och kollar om OTH och redigerar lite bilder från dagen, några kanske kommer upp senare ikväll eller imorgon.

Dagen har gått från sämst till bättre, hade en superdålig start på dagen men den avslutades på ett jätte bra sätt! En härlig sista tur med båten, mamma köpte Ben&Jerry glass till mig, pizza till middag och nu bara slappar jag. Hahahaha, gud vad den sista meningen lät onyttig! YOLO!

Men jag lägger upp lite bilder ikväll/imorgon, puss på er!

Bild från i somras

» Finally Friday!

Lånar Freddies dator snabbt för att blogga, orkar inte hämta min så lat som jag är, hehehe. Har iallafall samhäll nu och vi väntar på att få respons från vår redovisning som vi hade förra veckan.
Efter skolan ska jag hjälpa pappa med att köra båten till Kungälv. Tar med mig kameran så kanske blir lite bilder.

Ikväll kanske jag ska vara med Cissi och Vickis och kolla på TVD har inte riktigt pratat om det, men skriver mer ikväll, puss!
 

» Sängen

Ligger i världens bästa säng och ska sova.
Träningen idag var jobbig! Tog lagfoto först och efter det blev det kondition blandat med fys. Har aldrig velat ha vatten så mycket dom jag ville under dagens pass. Har sovmorgon till 10:25 imorgon, underbart!! 

Men nu ska jag kolla runt lite på youtube om hur man lockar hår, hahaha, godnatt på er!  

» DO




» Trökigt!

Tjo! Sitter i skolan just nu. Hade naturkunskap tidigare och skall ha marknadsföring i eftermiddag.
Ikväll blir det träning som vanligt. Märkte att det blev ett väldigt torrt och tråkigt inlägg, men jag bloggar mer i eftermiddag, får hitta på något att skriva om bara, hihihi.

Kommer även ladda upp en bild på min frisyr. Puss på er!

 

» Te och serie!

Tjenare! Sitter framför datorn och dricker te. Kom hem vid fem tiden efter frisören. Försökte blogga när jag satt på bussen/spårvagnen men det gick inte... Buhuu! Men blev iallafall inte sådär jätte nöjd med håret,,, Tycker inte att det blev riktigt så som jag hade tänkt mig... Men jag lägger upp en bild/bilder imorgon för jag får inte lägga upp nu för Freddie vill se det i skolan imorgon.

Menmen, när jag kom hem pluggade jag lite matte och sedan bakade jag bröd som blev klart för någon minut sedan, muuums!
Men nu ska jag kolla på någon serie, har någon något bra tips??

 Random bild från weheartit

» Sista dagen...!

God morgon! Idag ska jag klippa mig! Tänk om jag ångrar mig precis när jag har klippt mig... Menmen, är på väg till skolan nu, ska ha engelska nu på morgonen och sedan studiepass och mentorstid.

Hade pratat med pappa och vi hade tänkt att åka och kolla/köpa nytt objektiv ikväll men han hinner inte så det får bli till helgen.

Nu hoppas jag att bussen snart kommer, annars blir jag sen...
sista dagen med långt hår

» Natti natti

Bloggar lite snabbt innan jag lägger mig. Träningen idag var bra, dock sprang vi ute i regnet innan så har en liten känsla av att jag kommer bli förkyld...

Imorgon börjar jag 8:15 igen, ska ställa några alarm så jag inte somnar om imorgon igen... På eftermiddagen ska jag till frisören och ska slinga och klippa mig, vet äntligen hur jag ska klippa mig! Vet dock inte hur jag ska slinga det, hehehehe. 
Men är sjukt trött, så godnatt!



» Espresso House




» Lyxfrukost?

God morgon! Sitter i skolan och har företagsekonomi. Mamma väckte mig halv sju i morse men jag somnade om till klockan var 7:25 (!!!!!), verkligen inte bra! För min buss gick kvart i och jag var tvungen att gå tio minuter innan bussen skulle gå, så jag hann inte äta frukost hemma men jag tog med mig en risifrutti och ett äpple till skolan så jag åt det under lektionen.

 

Ikväll blir det träning igen, har dock jätteont i ryggen från massagen igår.... Men det går säkert bra. Bloggar mer i eftermiddag, puss!

 

» Kvällsfilm

Ligger i sängen och kollar på en film medan jag chattar lite med Freddie, hihihi. Träningen var bra, mitt träningsschema är dock inte klart, men fick ett annat så länge.

Börjar 8:15 imorgon, men bloggar mer imorgon, godnatt!  
Bild från i fredags 

» Dagens




» 7 oktober 2013

Sitter i bamba och har precis ätit. Hade natur innan och ska snart ha svenska. Idag efter skolan ska jag även få massage, äntligen!! Har försökt boka massage i veckor nu!! Och så ikväll blir det träning på gymmet med laget, ska få mitt egna program idag vilket ska bli så skönt!

Men nu börjar jag, puss på er!


 

» Stor kross!

God kväll!
Nu sitter jag i bilen och är på väg hem från Lerum. Möte Baltica och vann med 43-15. Jag har aldrig vunnit med så mycket, har inte ens kommit upp över 30!! Är iallafall jätte trött och har även ont i axeln, hoppas bara att det inte är något allvarligt....

Men har sovmorgon imorgon och slutar tidigt, älskar måndagar.
Men jag bloggar imorgon, puss på er!



» Kanelbullensdag - igen

Ja, tjenare alla! Idag har jag spelat match på förmiddagen, mötte Önnered och det blev 20 lika. Så nu sitter jag och  ska äta en god kanelbulle innan jag börjar plugga matte. Ska även spela en till match i eftermiddag, då ska jag spela med damerna i division 3. 

Men jag bloggar mer senare, puss på er!




» The Croods | Croodarna


Tjenare! Sitter hos våra kompisar och kollar på Croodarna! Kollade på den för cirka en vecka sedan, men eftersom att vi ville se den igen så kollar vi på den just nu.
Tidigare idag var jag och mamma på backa plan och jag köpte lite saker. Kommer lägga upp bilder imorgon, men ush vad jag har spenderat pengar denna månaden och mer kommer det bli för jag funderar på att köpa ett nytt objektiv till kameran.

Men jag vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll så detta blir väll det sista inlägget för idag

» New In från Ullared

BILD 1: ett par jeans, två toppar, en halsduk, en tränings tröja, ett par fingervantar och ett par tumvantar.
BILD 2: En locktång, ett skärp, en eyeliner, ett coverstick, två packet med små tofsar, nagellacksborttagningsmeden, ett solglasögonskydd och två olika typer av "kaviarnagellack".
Köpte även lite underkläder.
Hittade massa bilder från i somras, så bered er för massa bilder under de kommande dagarna! ;)
 

» Dagens planer

God morgon! Just nu städar jag i mitt rum och plockar upp det jag köpte igår på Ullared. Det blev mer än jag trodde att det skulle bli, hehehe. Men jag kommer visa de jag köpte, så det kommer upp under dagen.

Idag ska jag inte göra sådär jätte mycket, plugga matte, ta det lugnt och ikväll ska vi på middag hos kompisar till familjen.
Men jag bloggar mer under dagen, puss på er!


» The Vampire Diaries!!!

AAAAAHHH!!! Äntligen får jag se på avsnittet!! Har ju väntat i månader på detta och nu är det igång igen!!

Kom hem vid halv tio och då åt vi lite. Kom hem med massa fina saker, kom även hem med de saker sm jag letade efter. Men jag kommer blogga mer om det imorgon.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och kolla på TVD. Hoppas eran fredag varit toppen, puss!

 

» Blonde Hairstyles

Ska klippa och slinga mitt hår nästa onsdag, vet dock inte om jag vill slinga det blondare eller brunare, så det får jag fundera på....
 
 
 
 

» It's Friday agaiiin!

Tjenare alla!
Försökte blogga från mobilen tidigare idag med det gick inte, vet inte riktigt varför.... Men har iallafall precis gjort min och Freddies samhällsredovisning. Skönt att få det gjort och jag tycker ändå att det gick bra.

Ska ju som sagt till Ullared med mamma och pappa efter skolan. Hoppas att jag hittar det jag letar efter! Men jag lägger upp ett inlägg i helgen om vad jag hittar.

Det var något mer, men det har jag glömt, hahahahaha! Det var väll inget viktigt, puss på er!

 

» Curly curls

Tjenare! Sitter framför datorn och väntar på att mitt nagellack skall torka. Kollade ju på matchen förut och vi vann med 15 bollar!
När jag kom hem torkade jag håret efter jag duschade och lockade håret, är dock ganska säker på att det inte kommer vara lockigt imorgon...

Men nu skall jag lägga mig och läsa igenom samhällen en eller två gånger, godnatt på er!

 

» Study Mode!

 
 

» 1 dag kvar...!

God morgon alla! Sitter i skolan och har naturkunskap. Slutar snart så passar på att blogga lite snabbt. Började 8:15 idag och slutar runt 14:30 tror jag. Idag ska jag hem och plugga innan träningen. Tränar i en timma och den andra timmen ska vi kolla på när vi (laget) spelar match.

Imorgon är det äntligen fredag då hände massa saker! Har redovisning i samhäll, ska till Ullared med mamma och pappa, och så börjar The Vampire Diaried säsong 5!!! Har väntat i månader på detta!!! Så längtar så sjukt mycket!

Men nu slutar vi och ska snart ha svenska, puss!

 

» Chill onsdag

God kväll! Jag och pappa var i ÖHK-hallen och kollade på derbyt mellan Önnered och Sävehof. Såklart vann Sävehof med typ 20 bollar.
Nu när jag kom hem rostade jag en macka, tog lite te och åt den sista biten av morotskakan.

 

Som jag nämnde var jag och Freddie i skolan idag för att arbeta med vårt grupparbete och vi blev helt klara! Så nu är det "bara" att plugga in vad vi skall säga.

 

Men nu skall jag fortsätta kolla lite på serier innan jag lägger mig i sängen och läser lite, puss på er!

 
 
 

» S T O C K H O L M

Några av de väldigt många bilder jag tog i Stockholm när vi var där med klassen, tog dock inte så många bilder av staden.
 

» Dålig start på dagen!

ÅÅÅHHH!! Blir så himla trött på mig själv!! Antecknade massor om vårt arbete igår och hade lite av svaren och så glömmer jag anteckningsblocket hemma!! Så j*vla dum är jag... Men sån tur är så kommer jag ihåg vart jag hittade dem, så det ska nog vara ganska lätt att hitta informationen igen.

Men jag hoppas verkligen att ni haft en bättre morgon än vad jag har haft!

 

» Nattplugg

Tjena!
Sitter just nu och försöker plugga lite samhällskunskap. Är dock inte motiverad eller någonting... Men jag har ju redovisning på fredag och fick reda på idag att Elina (som är i våran grupp) skall till Stockholm då, så vi måste jobba extra hårt imorgon. Är egentligen ledig, men både jag och Freddie tycker att vi måste sitta och arbeta tillsammans på detta. Så förhoppningsvis kommer vi långt imorgon, vi skall även göra vår powerpoint.
Så om jag inte bloggar så mycket imorgon är det för att vi pluggar....

Men nu måste jag verkligen läsa, puss på er!

Underbar bild från Kroatien förra året, vill verkligen tillbaka dit!

» Träna bör man, annars dör man....

..... träna gör man, ändå dör man. True shit! Ja, nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på att bussen skall komma. 
När jag kom hem från skolan tog jag det lugnt, åt mat innan träningen och sedan gick jag. 



» Första Oktober

God morgon bloggen!
Idag är det första oktober och just nu sitter jag i skolan och arbetar med företagsekonomin, har dock allsång medan vi arbetar. Ändå ganska roligt och trevligt.
När jag gick till skolan imorse trodde jag att jag skulle dö! Helt seriöst, det var ju typ 2 plusgrader (!!!!). Men nu sitter jag i skolan och fryser fortfarande... Menmen, idag händer väll inget speciellt, ska ha träning ikväll.

Känner att jag måste ta mig lite tid till kameran denna hösten och ta lite höst kort, jag tror inte att jag tog några förra hösten. Men nu har jag ett nytt objektiv som jag tror att jag köpte i vintras..

Men jag bloggar mer senare, puss!