» God morgon!

God morgon!
Just nu sitter jag i skolan och har mentorstid. Vi ska fylla i någon blankett som halva klassen inte har fått... Lyckat, haha!

I söndags kom jag hem vid 22 och då var jag jätte trött! Somnade typ direkt. Vi förlorade båda matcherna så det var lite surt att få spendera en hel dag i en bil..

Igår hade jag studiedag! Det var jätte skönt och bara sitta och ta det lugnt! Kollade på tv med pappa och sedan åkte jag och hyrde skidor inför Italien vecka 7!! Längtar så mycket nu!!
Träningen igår var bra, lugn och mycket teknik skott!

Ikväll är det träning igen, ingen löpning utomhus innan! Detta kommer bli en bra vecka, hoppas jag, hehe!!

Ha det, skriver mer i eftermiddag,
puss

» God kväll!

Tjenare alla bloggläsare!
Har precis tagit kort på vad jag köpte på Frölunda torg idag. Det blev faktiskt mer än vad jag trodde.. hehe.
Hittade en tröja, en blus, en shorta, ett par jeans och två behåar. Är väldigt nöjd med allt! Mamma och jag spenderade ca 4 timmar i Frölunda och det var det värt!
 
Imorgon har vi en liten "handbollstunering" enligt tränarna. har två matcher i etta serien, båda är borta matcher så kommer spendera största delen av dagen i en bil som är på väg mot Lidköping och sedan drar vi vidare mot Skövde! Antar att jag kommer vara ganska trött på kvällen, men då är det skönt med studiedag på måndag!
 
Jag kan inte ladda upp bilder, de blir åt fel håll, ska fortsätta försöka och lägga till bilderna sedan om det går, annars får jag lägga upp dem imorgon,
puss

» God morgon!

God morgon solstrålar!
Hoppas att ni sovit gott, det gjorde i alla fall jag. Hehe!
Har precis ätit frukost och ska snart sätta igång med pluggandet.
Skriver mer i eftermiddag, ha det

» Fredagsmys

God kväll alla!
Sitter i soffan med mina kompisar och har precis kollat på den serie som vi kollar på varje fredag. Till middag beställde vi två kebab pizzor. Grymt gått! Efter det gjorde vi en liten fruktsallad, också jätte god! Vi (jag) gjorde popcorn och råkade bränna typ hälften... inte så jätte gått... Men men, that's life you know!

Imorgon ska förhoppningsvis jag och mamma åka till Frölunda torg för att shoppa lite, ska bli mysigt! Måste även plugga företagsekonomi imorgon.. ogilla det!

Men nu ska jag sluta! Börjar nämligen uttråka mina kompisar.. hehe.


» Tattoo - check!

God kväll!
Sitter vid TV:n och väntar på att tiden ska gå.. Klockan 18:00 ska jag träffa mina fina kompisar och så ska vi åka och köpa pizza!! Är så sjukt hungrig!

I dag målade Emma, min klasskompis, en tatuering på min arm och en på Martins, en annan klasskompis. De blev grymt snygga! Vad tycker ni?


» It's friday!!

Tjenare tjenare!
Har inte hunnit blogga idag och ha tänkt på det när jag har haft lektion... så smart jag är! Hahaha. Men om 5 minuter ska jag ha företagsekonomi. Nu på morgonen har jag haft samhällskunskap och historia. Dagen slutar 14:15.

Kvällen ska spenderas men två kompisar, pizza, filmer och en god fruksallad! Ska bli så roligt och så mysigt!

Pappa ringde mig igår innan träningen och sa att hans operation gick bra, så just nu ligger han förhoppningsvis hemma i hans nya säng!

Ha det, hörs i kväll!

» Lycka till pappa!

God morgon alla fina!
Just nu ska jag ha engelska. Hade spanska nyss.

Jag bloggade inte efter matchen igår, men det blev lika. Lite surt att förlora när man åkte så långt för att spela match.. Men våran tränare tyckte att vi spelade bra eftersom att vi hade domarna mot oss hela matchen!!

Men snart ska min pappa operera sin fot så vill bara säga än en gång; Lycka till världens bästa pappa!

 


» Matte lektion

Tjenare bloggen! Sitter i klassrummet och ska snart ha matte. Hittills har dagen varit bra, började 9:00 och ska sluta 14:35. Var inne på youtube lite förut och hittade några klipp från serien "The OC". Ganska gammal serie och saknar den sååååååå sjukt mycket! Har match i kväll i Uddevalla med laget. Den börjar runt halv åtta tror jag... Men nu börjar jag snart, hejdåååå, skriver mer efter matchen

» 22 januari

God kväll bloggen!
Kom nyss ur duschen. Träningen var helt okej. Efter träningen drog jag till gymmet en liten stund, dock var det fullt med folk så kunde inte göra så mycket eftersom att det mesta var upptaget.. Men men, så blir det när man går dit på kvällen.

Imorgon börjar jag 9:00. Är så skönt med sovmorgon, vet inte vad jag hade gjort utan det!


» Toppen dag!

Tjenare bloggen!
Prövar ett tidsinställt inlägg för första gången, vet inte om det kommer funka, men det hoppas vi på!
Nu har jag slutat och jag är på väg hem från skolan. Toppen dag enligt mig! Har varit på bra humör hela dagen! Skoldagen började 9:15 med svenska och slutade nu, 14:05 med samhällskunskap.
 
Träningen idag blir tidigare än vanligt så funderar på att gå till gymmet efteråt... Värteller inte?? Skriver mer efter träningen, hörs då!
 

» God natt!

God kväll bloggen!
Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar lite på musik, dock ska jag gå och lägga mig för att läsa lite nu. Mysigt att lägga sig i en ny bäddad säng och vara ny duschad!

Träningen idag var bra, gick bra för mig tycker jag. Imorgon börjar jag 9:10 och slutar 14:05. Skön, kort dag!

Men nu ska jag lägga mig, peace 

bästa låten just nu! älskar den!

» English

Hello everyone!
Sitter i klassrummet och ska snart ha engelska. Börjar om ca 5 minuter.
Idag började jag 10:45, jätte skönt att få sova! Somnade ganska tidigt igår, typ halv 11 kanske..

Ikväll blir det träning som vanligt och sedan ska jag vara ta det lugnt! Har fortfarande ont i typ hela kroppen, inte i knät, ont i armbåge, men det är bara för att jag har ett blåmärke där, hahaha.

Men nu ska jag gå, skriver mer ikväll!

» Trött tjej!

Tjenare bloggen!
Sitter i min säng igen och kollar lite på Gossip Girl, igen, haha.
Spelade ju match idag, förlorade med ett mål tror jag det var, så nära.. Men sån tur så var det bara en träningsmatch.

Har ont i hela kroppen typ, ont i huvudet, ont i armen och ont i benen.. Jätte trött är jag också.. Ska gå och lägga mig tidigt idag och dricka mycket vatten! Men nu ska jag fortsätta kolla lite på Gossip Girl, älskar den serien!

Ha det!

prövar min mya dators kamera bara! hehe

» God Morgon

God morgon bloggen!
Just nu sitter jag i sängen och kollar lite på Gossip Girl. Faktiskt ganska mysigt att bara ta det lugnt, har glömt hur det är, hahah!
Igår var det en ganska stressig dag. Dagen började med att jag väcktes vid 9 tiden för att vi skulle äta, efter det bakade jag en till morotskaka (jätte god om ni frågar mig). Sedan städade vi huset eftersom att vi skulle fira min bror som fyllde 18 i veckan. Match på kvällen blev det, vann mot Kärra med 25-20.

Idag vaknade jag vid 9 tiden men låg kvar till halv 10 innan jag hämtade min dator för att kolla på Gossip Girl. Har kollat på några avsnitt nu och man blir ju fast i det! Helt sjukt vad tiden flyger iväg när man kollar på något roligt.

Men nu ska jag gå och äta lunch innan nästa match!
Wish me luck 


» Back on track!

YES, ni hörde rätt! Jag är tillbaka!
Jag vet att jag inte har bloggar på typ två/tre månader, hehe... Men jag har inte orkat, har inte haft riktigt haft insperation och har bara inte haft tid. Men nu ska jag försöka komma tillbaka till detta och försöka hitta insperation någon stans!
Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha historia och smsar med en kompis (som gjorde min nya design, HÄÄR är hennes blogg!! gå in och kolla!)
 
Idag är det ingen träning heller, sååå skönt att ha en ledig dag till, hihi... Där lät jag jätte lat, jag vet.
 
På tal om insperation så hittade jag nyss en bild på weheartit.com som inspererade min med mina nyårslöften, nytt år, nya vanor!
 
Nu ska jag gå, puss